AdvertentieWorkshop Engineer, Amsterdam

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2013962072
Free
Workshop Engineer, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Je kent ons niet maar je ziet ons elke dag. Je hoeft maar een supermarkt in te lopen en wij liggen in elk schap. Domino maakt en verkoopt apparatuur om variabele informatie zoals houdbaarheidsdata en traceerbaarheidscodes op verpakkingen te printen. Die codes vind je op o.a. levensmiddelen, dranken en geneesmiddelen. Onze klanten zijn productiebedrijven zoals Coca-Cola, Philips en Unilever. Domino Benelux heeft een kantoor in Houten én Wommelgem én is onderdeel van een wereldwijd bedrijf met het hoofdkantoor in Bar Hill, Cambridge.
Workshop Engineer (40 uur per week)
Je stapt het kantoor in Houten binnen. Nog even een bakje koffie voor je aan de slag gaat in de Werkplaats. Wat staat er op het programma voor jou als Workshop Engineer bij Domino? Datis het mooie van deze baan –geen dag is hetzelfde. Een dag vol variatie en uitdagingen, dat is zeker. Als Workshop Engineerbegint jouwdag achter je laptop. Neem even de tijd om te kijken welke aanvragen op je wachten en welke prioriteit verdienen. Dan is het tijd om naar de werkplaats te gaan, waar je de printers opstart en alles gereedmaakt voor de geplande tests. Maar er is meer! Tussen de technische uitdagingen door, schiet je een collega te hulp bij het verzendenvan een pakket of beantwoord je vragen van collega’s uit de buitendienst die vandaag een reparatie uitvoerenin de werkplaats. Alsof dat nog niet genoeg is, creëer je printersamplesvoor onze klanten en prospectsen beginjealvastmet de voorbereidingen van eendemonstratiedievolgende weekop de agenda staat.
Nu hoor je ons denken... 'wat eigenlijk niet...' Ok, we proberen het, hieronder een greep uit de veelzijdige werkzaamheden.
•Maken voor printsamples
•Administratieve registratie in ons CRM-systeem
•Technisch voorbereiden demonstraties
•Verwerking van in-en uitgaande goederen
•Netjes houden van werkplaatsen expeditie
Wij zoeken jou!

Onze ideale Workshop Engineer:
•Heeft technische kennis of affiniteit met techniek
•Is 40 uur per week beschikbaar
•Kan goed overweg met de diverse computersystemen
•Is een echte regelaar en vindt het leuk om alles tot in de puntjes te verzorgen
•Heeftminimaal MBO-denkniveau,bij voorkeur een opleiding in een technische richting
Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een mooi internationaal bedrijf, waar de lijnen kort zijn en er een fijne werksfeer is. Samenwerken, Luisteren, Expertise, Ambitie en Verantwoordelijkheid zijn onze kernwaarden. Daarnaast bieden wij:
•Een goed salaris passend bij je opleiding en ervaring
•Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioen, een collectieve bonusregeling, reiskostenvergoeding
•25 vakantiedagen, 3 bonusdagen en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen
•Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
•Werken in een superleuk en collegiaal team
Iets voor jou of heb je vragen?

Twijfel niet en waag je kans. Start vandaag nog met het updaten van je CV en schrijven van je brief en solliciteer op deze leuke functie. Mail je CV en motivatie naar werkenbij@dominobenelux.com. Bij vragen over de functie mag je ook mailen naar het bovengenoemde emailadres.
Functies kunnen zich in een vergevorderd stadium van het wervingsproces bevinden en op elk moment worden gesloten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Workshop engineer

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie