Deze taak is verlopen.

AdvertentieWerkvoorbereider Werktuigbouwkunde, Apeldoorn

Laatste update 2024-02-27
Vervalt 2024-02-26
ID #2012750346
2,662 €
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde, Apeldoorn
Netherlands, Gelderland, Apeldoorn,
Gewijzigd February 1, 2024

Omschrijving

Heb jij de passie om betrokken te zijn bij uiteenlopende utiliteitsprojecten? Onze opdrachtgever nodigt je uit om samen op technisch en organisatorisch gebied de grenzen te verleggen, met als doel de realisatie van de meest innovatieve en duurzame installaties. Enthousiast geworden? Aarzel niet, en solliciteer direct en word deel van dit inspirerende team!

Als werkvoorbereider WTB/HVAC ben jij de sleutelfiguur voor de optimale voorbereiding van utiliteitsprojecten. Van nieuwbouw tot renovatie, jij coördineert moeiteloos werktuigbouwkundige installaties in diverse omgevingen. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en nauwkeurige bestellingen, onderhoudt contact met leveranciers en onderaannemers, en past zelf engineeringsberekeningen toe. Naast je kerntaken word je uitgedaagd om je horizon te verbreden. Heb je affiniteit met meet & regeltechniek, duurzaamheid, engineeringsvraagstukken, of werk je graag in 3 D met programma’s zoals Revit? Dan is deze functie iets voor jou!

Bedrijfsomschrijving

Bij dit bedrijf voel je niet alleen de warmte van een professionele omgeving; het is alsof je thuiskomt bij een hechte familie van meer dan 550 collega’s. Hier staat plezier in het werk centraal, en dat merk je in alles wat ze doen. Door samen te werken, open en oprecht te zijn, en een gezonde dosis ondernemerschap te tonen, creëren zij technische totaaloplossingen die hun opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt verbazen.

Wij bieden
Een goed salaris;
Werken in een ambitieus team;
Een afwisselende functie.

Wij vragen
Je bent nauwkeurig;
Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol;
Je hebt een achtergrond richting werktuigbouwkunde of installatietechniek.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Werkvoorbereider werktuigbouwkunde
Min. Salaris: 2662

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,662 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie