AdvertentieWerkplaatstimmerman, Enschede

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2226295838
Free
Werkplaatstimmerman, Enschede
Netherlands, Overijssel, Enschede,
Gewijzigd July 5, 2024

Omschrijving

Over de functie Als Werkplaatstimmerman in Enschede werk je niet alleen aan de meest uiteenlopende en interessante projecten, je werkt ook aan jouw eigen toekomst.

Als Werkplaatstimmerman ben je voornamelijk bezig met het bewerken van hout ten behoeve van prefab elementen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het maken van prefab elementen; Opsluiten van kozijnen; In elkaar zetten van HSB wanden.  De opdrachtgevers: Bij DIT kom je te werken bij diverse opdrachtgevers in de regio, zowel grote als middelgrote klanten.

Samen met jou kijken we welke opdrachtgever het beste bij jou aansluit.

Over jou Hard werken is jou niet vreemd en je weet wat er van je wordt verwacht op de klus.

Als Werkplaatstimmerman raak jij niet snel gestrest door tijdsdruk omdat je uit ervaring weet in welke volgorde de werkzaamheden verricht worden.

Je werkt nauwkeurig en volgt de werktekeningen zonder problemen, om zo het gewenste eindproduct te leveren.

Verder vragen we DIT van jou: Afgeronde opleiding Houtbewerking niv.

2; Affiniteit met hout; Dat je in het bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen; Bij voorkeur dat je in het bezit van rijbewijs B bent; Dat je beschikt over twee rechterhanden.  Wat wij jou bieden Op onze vestiging in Enschede staat de deur voor jou open, je kunt daardoor altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon.

Je bent welkom voor een kop koffie en niet onbelangrijk iedere vrijdagmiddag hebben we in ons bruin café een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Zo kunnen wij samen met jou de week afsluiten!   Daarnaast hebben we DIT te bieden: We sturen je op pad met een complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita; Maandsalaris tussen €2.800,- en €3.200,-, waarbij je kunt kiezen tussen wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling; Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken; Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Werkplaatstimmerman

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  DIT Personeel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie