AdvertentieWarehouse Coördinator / Teamleider | V.a. €2860, Beugen

Laatste update 2023-12-05
Vervalt 2024-01-05
ID #1916989955
3,750 €
Warehouse Coördinator / Teamleider | V.a. €2860, Beugen
Netherlands, Noord-Brabant, Beugen,
Gewijzigd November 9, 2023

Omschrijving

Staat bij jou geen uitdaging in de weg? Neem jij graag de verantwoording? Het antwoord op die vraag is: "JA". Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Heb jij de skills om de logistieke flow van onze klant in Beugen soepel en efficiënt te laten verlopen? Dan is de functie van Magazijn Coördinator / Teamleider zeker iets voor jou! Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het beheren van een magazijn en die proactief is. Een Warehouse Coördinator heeft een leuke en afwisselende baan! Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van de activiteiten binnen een magazijn. Van het beheren van voorraad, het plannen en organiseren van transport, tot het verwerken van bestellingen en het uitvoeren van inventarisaties.

In dit warehouse worden medicijnen en ADR-goederen op een professionele en verantwoordelijke wijze op voorraad gehouden. Je werkdag begint 's ochtend rond 05:30 uur met het uitsorteren van goederen die de vorige avond zijn binnen gekomen. Deze zet je klaar op route. Je werkt hierbij met een handscanner. Je zorgt voor de aansturing als de chauffeurs komen laden. Je beheert de in- en uitgaande goederenstroom (administratief en operationeel) en je bent verantwoordelijk voor een juiste opslag van goederen in het magazijn (al dan niet geconditioneerd). Tevens hef je ervaring met de heftruck (certificaat) en ben je bereidt je certificaat voor de reachtruck te halen.

Onze klant heeft ambitieuze uitbreidingsplannen, de bedoeling is dan ook dat jij op termijn leiding gaat geven over een team van ongeveer 10 medewerkers! Deze job heeft dus voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en vooral ook mooie vooruitzichten. Jouw groei zal je uiteindelijk ook gaan merken op je bankrekening.

Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug, namelijk

 • Verloning volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer in de D tot G-schaal afhankelijk van werkervaring (tot € 3717,93 bruto per maand op basis van 40 uur per week)
 • Overuren worden op basis van 130 % uitbetaald
 • Bij goed functioneren krijg je een contract bij de opdrachtgever
 • Je neemt deel aan een Pensioenregeling
 • Je hebt 25 vakantiedagen en 3,5 ADV-dagen per jaar
 • Je vakantietoeslag is 8,33%

Dit ben je

Als overal hieronder het antwoord ''JA'' is of je hebt voldoende ambities. Dan ben jij uiterst geschikt voor deze functie!

 • Relevante werkervaring en/of opleiding
 • Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat (we werken met een hoogbouwtruck) mogelijkheid om deze te behalen via WerkTalent
 • Je toont eigen initiatief en durft de verantwoording op je te nemen
 • Je kan duidelijk communiceren met je collega's
 • Je bent flexibel qua werktijden

Hier ga je werken

Dit 24/7 bereikbare organisatie is een grote speler in de transportwereld. Ze nemen opdrachten aan over heel Europa waardoor ze ook op internationale vlak actief zijn. Ze hebben een ruime wagenpark en meerdere vestigingen in Nederland. Het magazijn is gevestigd in Beugen, hier is het dan ook een komen en gaan van (vracht)wagens.

Interesse?

Zie jij jezelf op termijn wel de leiding geven aan een team? Wil jij graag het hele proces meemaken van de ambitieuze plannen van onze klant? Wacht dan niet langer en druk op de groene ''SOLLICITEER'' button.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Warehouse coördinator / teamleider | v.a. €2860
Min. Salaris: 2727.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,750 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie