AdvertentieVerkoper Binnendienst-vaste Baan Bij Mooi Bedrijf Met Doorgroeimogelijkheden!, Zwijndrecht

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1927001128
2,800 €
Verkoper Binnendienst-vaste Baan Bij Mooi Bedrijf Met Doorgroeimogelijkheden!, Zwijndrecht
Netherlands, Zuid-Holland, Zwijndrecht,
Gewijzigd November 17, 2023

Omschrijving

commercieel medewerker binnendienst-vaste baan

Dit ga je doen

Vanuit de vestiging in Zwijndrecht ben je vooral bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders. Je legt in nauwe samenwerking met de buitendienst actief contact met potentiële klanten en onderhoudt nauwe banden met bestaande klanten.

Je werkt intensief samen met de verkopers en de afdeling Logistiek van de vestigingen Rotterdam en Zwijndrecht. Met je directe collega´s op de afdeling Binnendienst verdeel je de offerte-aanvragen en orders. Zij kunnen je altijd verder wegwijs maken in deze dynamische werkomgeving.

Dit krijg je

Het bedrijf staat garant voor een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op: Een uitdagende baan met veel contact met klanten Professionele en gedreven collega's en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt een tijdelijke aanstelling die bij gebleken geschiktheid overgaat in vast dienstverband. Je hebt de mogelijkheid tot het volgend van opleidingen en trainingen, er zijn mooie doorgroeimogelijkheden, een goede balans tussen werk en privé met in totaal 37 vrije dagen met een mogelijkheid deze af te kopen, regelmatig leuke uitjes met het team en elke vrijdag een ontspannen afsluiting met een gezellige borrel en nog veel meer mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden!

Dit ben je

Je hebt ervaring als verkoper bouwmaterialen of hebt gewerkt op een afdeling Verkoop Binnendienst. Je vindt het leuk om binnen een gedreven en professioneel verkoopteam te werken. Je bent nauwkeurig, actief en hebt een klantvriendelijke instelling. Gezien de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk.

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bent een uitstekend verkooptalent, een teamplayer en bereid om je verder te bekwamen in de bouwmaterialen.

Hier ga je werken

Onze relatie is gevestigd in Zwijndrecht en een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Zij zijn er voor zowel particulieren als de zakelijke klant. De klanten zijn welkom in de eigen bouwshop; hier vinden zij een breed productenaanbod voor bouwmaterialen, sierbestrating, professioneel gereedschap, werkkleding, elektra en verf. Snelle levering, goede kwaliteit en perfecte service. Het bedrijf is onderdeel van een grote landelijke speler en biedt daarom ook goede mogelijkheden tot doorgroei.

Interesse?

Wil jij deze mooie vaste baan bij een gezonde en nog steeds groeiende organisatie, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Verkoper binnendienst-vaste baan bij mooi bedrijf met doorgroeimogelijkheden!
Min. Salaris: 2500.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,800 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie