AdvertentieVerkoopmedewerker, Oosterhout

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2171675007
Free
Verkoopmedewerker, Oosterhout
Netherlands, Gelderland, Oosterhout,
Gewijzigd May 28, 2024

Omschrijving

Dit zijn je werkzaamheden Vracht verwerken en aanvullen winkelvoorraad Adviseren en verkopen aan onze klanten Kassa draaien (let op! vanaf 16 jaar)Nieuwe informatie doornemen en opvolgen instructies Winkelverzorging en schoonmaken Displays opbouwen en labelen artikelen Lekker veel afwisseling toch? Check de diagram in onze vacature om te zien hoe jouw werkdag er uitziet. dit is jouw profiel Jij bent flexibel als het gaat om koopavonden en weekenddrukte.

In de retail zijn dit natuurlijk ook de leukste momenten om te werken!Jij bent vlot in de omgang en krijgt energie van werken met collega's, met jou is het altijd feest!Jij bent een pro in het hooghouden van verschillende ballen en het schakelen tussen diverse taken.

Jij wilt jouw verkoopvaardigheden verder ontwikkelen en bent altijd opzoek naar nieuwe manieren om klanten te verassen en tevreden te stellen.dit bieden wij Wanneer je bij ons in de winkel werkt, zijn jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

Denk hierbij aan teamprovisie (winstdeling op wat jouw winkel verkoopt), eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en natuurlijk korting op alle schoenen die we verkopen! Benieuwd naar jouw uurloon? Deze kun je checken in onze vacature via de bereken-tool.

Bij van Haren hebben we een open cultuur en geloven we in inclusiviteit en diversiteit.

Niet voor niets zeggen wij "Samen kunnen we alles!" en dit houdt onder andere in dat we willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons.

Wij bieden gelijke kansen voor iedereen, ongeacht sekse, leeftijd, etniciteit, religie, seksuele oriëntatie, handicap of andere niet-prestatiegerelateerde factoren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Verkoopmedewerker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie