AdvertentieVerkoopmedewerker Tuin & Dier, Haaksbergen

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2212063438
2,100 €
Verkoopmedewerker Tuin & Dier, Haaksbergen
Netherlands, Overijssel, Haaksbergen,
Gewijzigd June 28, 2024

Omschrijving

Verkoopmedewerker Tuin en Dier Welkoop is er voor alle doeners.

Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn.

En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door.

Dat doen we met ruim 2000 medewerkers.

Ons assortiment is te vinden in meer dan 155 Welkoopwinkels in Nederland en op.

Onlangs won Welkoop voor de 9e keer op rij het award voor de beste winkelketen voor Tuin & Dier.

Ook heeft de vakjury ons beloond met een award voor beste webwinkel in de categorie Tuin.

Daar zijn we supertrots op en dat maakt het werken bij Welkoop extra leuk!Wat ga je doen?Je bent als Verkoopmedewerker Tuin en Dier verantwoordelijk voor het ontvangen van de klanten en zoekt, naast het advies geven, naar verkoopkansen in de winkel.

Jij zorgt met jouw servicegerichtheid voor de daadwerkelijke verkoop.

Daarnaast: Geef jij advies en informatie over producten; Verleen je service aan onze klanten volgens de richtlijnen van Welkoop; Bouw je bij acties de presentaties in de winkel, zorg je voor sfeeraankleding, juiste prijscommunicatie en schapkaarten; Verzorg jij een deel van de goederenbestelling, rekening houdend met de omloopsnelheid in de winkel; Zorg je voor de ontvangst, controle en registratie van deze binnenkomende goederen en het bijvullen van de goederen in de winkel; Houd je de winkel samen met collega’s schoon en opgeruimd; Ben je ook nog inzetbaar achter de kassa; Kortom: veel afwisseling en uitdaging!Jouw toegevoegde waarde Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat onze klanten de winkel met een lach verlaten? Voldoe jij aan onderstaande wensen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Mbo-opleiding op niveau 2/3/4 in de richting detailhandel afgerond of wilt deze op korte termijn gaan volgen; Affiniteit met tuin en dier, je bent bekend met de artikelen die Welkoop verkoopt en bent bereid het assortiment nog beter te leren kennen; Uitstekend samenwerken, een commerciële instelling en resultaatgerichtheid zijn woorden die bij jou passen.

Wat Welkoop biedt Werken bij de winnaar van beste winkelketen op het gebied van Tuin en Dier Werken in een leuk en professioneel team Goed salaris volgens onze eigen CAO Welkoop tussen de €1.800 en €2.100 per maand.

38 uur Gratis werkkleding voor ieder seizoen en werkschoenen Regelmatig teamuitjes of een Welkoop feest Reiskostenvergoeding boven de 10km enkele reis Veel ruimte voor groei en ontwikkeling, waaronder 2 dagen per jaar voor het volgen van online trainingen Gratis gebruik van onze eigen Welkoop Academie Voldoe jij aan bovenstaand profiel en hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer direct!Wat je gaat doen.

Als verkoopmedewerker Tuin & Dier heb je passie voor het buitenleven en ben je hét aanspreekpunt in de winkel.

Jij geeft dierenbaasjes en groenliefhebbers het beste advies en hebt voor elk probleem een oplossing.

Van voedingsadvies op maat tot het informeren over een mooi gazon of een vruchtbare moestuin.

Door jouw hulp en adviezen, lopen onze klanten blij de deur uit én komen ze weer terug.

Weet je het antwoord op een vraag een keer niet? Geen probleem! Je vraagt het even aan jouw collega óf zoekt het op.

De klant blij en jij weer iets nieuws geleerd! Naast het geven van het beste advies doe je nog veel meer.

Jij: Ontvangt, controleert en registreert binnenkomende tuin & dier producten Vult ons mooie tuin- en dierassortiment bij in de winkel Bouwt actiepresentaties op, zorgt voor sfeeraankleding en de juiste prijscommunicatie Doet een deel van de goederenbestelling, afgestemd op de omloopsnelheid in de winkel Helpt achter de kassa wanneer jouw collega’s hulp nodig hebben Kortom: veel afwisseling en uitdaging!Wie je bent.

We kijken natuurlijk naar wat je kunt, maar vooral naar wie jij bent.

Want wij geloven dat je kennis kan krijgen en passie moet hebben.

Daarom vinden we het belangrijk dat je echt bij Welkoop past, passie hebt voor tuin en jezelf herkent in onze cultuurwaarden.

Wat je kunt.

Daarnaast is het belangrijk dat je: Een MBO opleiding in passende richting volgt of hebt afgerond Kennis hebt van alles over tuin en dier óf bent bereid dit te leren Graag contact maakt met mens én dier Altijd het beste advies en de beste service wil geven Multi-inzetbaar bent; van verkopen in de winkel tot bijspringen achter de kassa Wat we bieden.

Bij Welkoop werken, betekent werken bij de winnaar van de beste winkelketen op het gebied van Tuin & Dier.

Met jouw advies en service maak je echt het verschil.

En dat wordt beloond.

Jij: Wordt onderdeel van een hecht, behulpzaam en professioneel team Krijgt ruimte om te groeien en te bloeien; dit doe je dagelijks in de praktijk, maar ook door het volgen van tal van klassikale- en online trainingen Krijgt een salaris tussen de €2.300,- en €2.400,- per maand op basis van 38 uur Krijgt een reiskostenvergoeding van €0,23 per km, tussen 10-30 km enkele reis Krijgt gratis werkkleding voor ieder seizoen en werkschoenen Hebt altijd toegang tot onze eigen Welkoop Academie

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Verkoopmedewerker tuin & dier

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,100 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie