AdvertentieVacature Projectleider, Amsterdam

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2013961854
Free
Vacature Projectleider, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving


Solution Lab is op zoek naar iemand die het leuk vindt om binnen een relatief klein en hecht familiebedrijf te werken. Jij houdt van korte lijntjes en vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het in goede banen leiden van diverse projecten. Jij bent vanaf het begin betrokken bij het project en draagt graag jouw steentje hieraan bij.

Solution Lab

Solution Lab is een jong en dynamisch installatie- en adviesbureau gevestigd in Zoetermeer. Door uitgebreide proces- en specialistische kennis van technische- en comfortinstallaties willen wij eraan bijdragen bedrijven en instellingen binnen een gezond, duurzaam en optimaal heersend binnenmilieu te laten functioneren.

Ons motto hierbij is: kwaliteit en respect.

Werkzaamheden

Als projectleider ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten op het gebied van Installatietechniek. Jij weet wat er zich op de werkvloer afspeelt en wil er graag voor zorgen dat het project van A t/m Z vlekkeloos verloopt. Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en stuur jij de buitendienstmedewerkers en werkvoorbereider, waar nodig aan.

Doordat Solution Lab een relatief klein familiebedrijf is, is geen dag hetzelfde. Jij houdt je bezig met alle facetten van de projecten welke zowel groot als klein kunnen zijn. Jij bezoekt regelmatig projecten maar bij drukte bestel jij ook diverse materialen zodat alle monteurs met de juiste spullen op pad kunnen gaan.

Naast jouw werkzaamheden waarbij jij je bezig houdt met het begeleiden van de projecten, ben jij ook commercieel ingesteld. Jij kijkt naar nieuwe kansen en houd je bezig met het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Deze commerciële werkzaamheden doe jij samen met de commerciële afdeling.

Vereisten

Jij bent een flexibele en veelzijdige teamspeler die zijn mannetje staat.

Jij beschikt over kennis met betrekking tot werktuigbouwkundige installaties.

Jij hebt ervaring als werkvoorbereider of projectleider binnen de installatietechniek.

Jij vindt het leuk om mensen te begeleiden en naar een hoger niveau te tillen.

Jij bent bereid ook commercieel mee te denken en bezig te zijn.

Jij bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA-Vol diploma.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Vacature projectleider

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie