AdvertentieUitvoerder, Terneuzen

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2071981922
Free
Uitvoerder, Terneuzen
Netherlands, Zeeland, Terneuzen,
Gewijzigd March 14, 2024

Omschrijving

Van der Poel in Terneuzen zoekt een organisatietalent in de bouwuitvoering! Wij zijn Van der Poel, dé ontwikkelende aannemer van Zeeland.

In onze mooie provincie bouwen wij aan de meest uitdagende projecten, op het gebied van wonen, recreatie en zorg.

Dit doen we voor verschillende opdrachtgevers zoals gemeenten, corporaties, bedrijven en investeerders.

Wij zoeken een toekomstmaker om samen met ons gave projecten te realiseren! Als uitvoerder ben je binnen het uitvoeringsteam de spil in de realisatie van een woningbouwproject.

De functie Je weet wat het is om een bouwproject aan te sturen en begeleiding aan medewerkers te bieden Je bent in staat de uitvoering te coördineren, problemen op te lossen en de planning te bewaken Je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen Je bent in staat een technische en inhoudelijke verantwoordelijkheid van het project te dragen Je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak Je bent een teamspeler, omdat je vindt dat niks zo mooi is als met elkaar iets neerzetten Je bent naast de uitvoerder (nieuwe stijl) ook een uitvoerder die in het veld (de praktijk) buiten bewaakt Wij vragen Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma Bouwkunde en je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de woningbouw.

Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren ben je praktisch ingesteld en resultaatgericht, kun je goed plannen en organiseren en ben je communicatief sterk.

Wij bieden Een uitdagende functie in een dynamische, professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform.

Solliciteren Enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar mjajansen@volkerwessels.com.

Voor meer informatie over deze afwisselende, uitdagende functie kun je contact opnemen met Martijn Jansen, HR Manager, 06-22549775.

Meer informatie Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website www.vanderpoelterneuzen.nl en www.volkerwessels.com of kom eens op bezoek om je mogelijkheden te bespreken.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Uitvoerder

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Volkerwessels

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie