AdvertentieUitvoerder Isolatie, Geleen

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2217339469
Free
Uitvoerder Isolatie, Geleen
Netherlands, Limburg, Geleen,
Gewijzigd July 1, 2024

Omschrijving

Realiseer jij je dat je als industriële Isolatie uitvoerder een grote steen kanbijdragen aan een actueel probleem waar de hele wereld mee kampt?Met jouw kennis en kunde zal er een sterke isolatie worden aangebracht in degrote chemische fabrieken in het zuiden van ons land.

Dit zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot wordt teruggebracht.

Mede daardoor kunnen we bouwen aaneen milieuvriendelijke toekomst! Er rust een belangrijke taak op je schouders.

Kumps dich bie os wirke?Als uitvoerder begeleid je de voormannen en schakel je waar nodig met de projectleider.

Met je Altrad auto rijd je naar de klanten zodat de huidige en aankomende projectengoed worden doorgenomen.

Voor een groot deel verricht je administratief werk, maar hetkan incidenteel voorkomen dat je zelf met de poten in de klei staat.

Hier draai jij je handniet voor om!Met een gedisciplineerd internationaal team verzet je bergen en heuvels zoals ze diealleen in Limburg kennen!Je bent in charge over de verduurzaming van grote chemische bedrijven!Wij bieden jou: Een kei gezellig en informeel bedrijf met de mentaliteit van onder de rivieren;€2.

- €3. o.b.v. ervaring. En een variabele bonus van 10%; Auto vanuit Altrad voor werkgebruik;40-urige werkweek, hierdoor spaar je jaarlijks 13 ADV dagen op; Telefoon+laptop plan; Reiskostenvergoeding €0,21 per kilometer;25 vakantiedagen; Personeelsfonds; Deelname aan Pensioenfonds PMT; The sky is the limit.

Hoe ver schop jij het?; Je werkt van 07:45 - 16:30 uur; Overwerktoeslagen.

Aan de slag op een van de grootste industrieterreinen van Nederland.

hectare!Deze werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Coachend leidinggeven aan voormannen en (leerling)isolatiemonteurs; Voorbereiden van de opdrachten en instructies voor de isolatiewerkzaamheden; Het bestellen van materialen, bewaken van de voorraad en tijdig signaleren van afwijkingen; Bijhouden van een correcte en actuele projectadministratie; Klanten te woord staan over het uitgevoerde- of uit te voeren werk; Bereidheid om af en toe zelf met de voeten in de modder te staan; Verbetervoorstellen op het gebied van veiligheid en kostenbeheersing.

Together building a sustainable future!Deze soft/hards skills breng je met je mee: VCA certificaat pre; Leidinggevende ervaring (binnen de industriële dienstverlening); Kennis van (industriële) isolatie; Rijbewijs B; Niet lullen maar poetsen spirit; Je bent 18+; Je spreekt de Nederlandse taal.

Je hebt enige kennis van de Engelse en/of Duitse taal; Je ziet toe op veilig werken, bent gedreven en hebt een vlotte babbel.

Je werkzaamheden zullen verspreid zijn over meerdere locaties: Chemelot (voormalig DSM terrein), verschillende fabrieken onder derivieren en je eigen kantoor! Sta jij al in de startblokken om je naar hetindrukwekkende bedrijventerrein van Chemelot te begeven? Solliciteerdan via de sollicitatiebutton en dan spreken we elkaar snel!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Month
Bezetting: Uitvoerder isolatie

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie