AdvertentieTimmerman, Utrecht

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2217339421
Free
Timmerman, Utrecht
Netherlands, Utrecht, Utrecht,
Gewijzigd July 1, 2024

Omschrijving

Functieprofiel Ben jij gek op het repareren, monteren of renoveren binnen huizen? We zijn op zoek naar vakbekwame timmermannen! Dit bedrijf werkt (voornamelijk) binnen de nieuwbouw van woningen, elke dag is een andere en je komt steeds weer voor nieuwe uitdagingen te staan.

Deze uitdagingen vind je vooral terug in het onderhoud- en renovatiewerk.  Daags ga je in het busje van start met de materialen die je nodig hebt, welke dit zijn wordt ruim van tevoren aangegeven en klaargezet voor je.  De ene keer moet je simpel een kozijn vervangen, en de andere keer ben je druk bezig met een hele keuken te verbouwen en te installeren.  Je kan samen met een buddy onderweg gaan, maar ook zelfstandig.

Dit hangt af van jouw voorkeur! Wat ga je doen?  Mutatie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden Deuren afhangen Kozijnen vervangen Keukens demonteren en monteren Klein leidingwerk Functie-eisen Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen.

Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op.

Wellicht kunnen we je opleiden.  Aantoonbare ervaring in renovatie en onderhoud Je bent in het bezit van rijbewijs B Je hebt een geldig VCA Aanbod Wij bieden een markt conform salaris volgens de in het bedrijf geldende CAO.

ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen.

Daarnaast bieden wij ofwel een detacheringsovereenkomst voor langere tijd of gaat je direct bij één van onze opdrachtgevers in dienst.

Bij iedere tijdelijke overeenkomst via Ymatch houden wij rekening met;  Pensioenregeling 25 vakantie dagen per jaar 8,33% vakantiegeld Extra ADV dagen volgens de geldende CAO  Reiskosten / Onkosten vergoeding a 0,21 cent Op termijn een vast contract.

(Wij werken altijd naar een overname direct in dienst) Voor deze functie is het salaris € 2.700 - 3.300  (dit is altijd afhankelijk van jouw ervaring) Overige voorwaarden geldend bij de opdrachtgever (Het unieke nummer van deze vacature is:  4425 ) Geïnteresseerd? ✅ Binnen één werkdag reactie op jouw sollicitatie!  ✅ 85% van onze kandidaten komt in vaste dienst bij onze opdrachtgevers! ✅ Mogelijkheid tot direct in dienst bij de opdrachtgever zonder detachering! ✅ Altijd persoonlijk contact met één van onze recruiters!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Timmerman

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie