AdvertentieTimmerman - Onderhoud En Renovatie, Rotterdam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2189281242
Free
Timmerman - Onderhoud En Renovatie, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd June 11, 2024

Omschrijving

Functieprofiel Ben jij een allround timmerman en heb jij aantoonbare ervaring in de onderhoud en renovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik op de button "solliciteer direct' en upload jouw cv nu makkelijk en snel.  Wij zijn opzoek naar een  Timmerman - Onderhoud en renovatie in  Rotterdam,  Zuid Holland, Het betreft een functie voor 40 uur per week en het salaris bedraagt € 2.300 - 3.300.

Wat ga je doen?  Elke ochtend start je met een heerlijke bak koffie en neem je de planning door.

Waar ga je naar toe en wat voor project gaan we vandaag aanpakken? Met jou ervaring als onderhoudstimmerman weet jij elke klus op de juiste manier op te pakken.

Je beweegt tussen diverse projecten door.

Van renovatie en verbouwingen tot aan onderhoud aan het nieuwe Porsche centrum.  Renovatie afbouw en onderhoudswerk Herstel werkzaamheden Zelfstandig en/of teamwork Op locatie ben jij de oren en de ogen van het bedrijf Functie-eisen Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen.

Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op.

Wellicht kunnen we je opleiden.  Minimaal 6 jaar ervaring als timmerman in de bouw en afbouw Je bent minimaal in het bezit van een rijbewijs B Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat Bij voorkeur heb je een gerichte opleiding afgerond als timmerman (we hechte meer waarde aan aantoonbare ervaring)  Aanbod Wij bieden een markt conform salaris volgens de in het bedrijf geldende CAO.

ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen.

Daarnaast bieden wij ofwel een detacheringsovereenkomst voor langere tijd of gaat je direct bij één van onze opdrachtgevers in dienst.

Bij iedere tijdelijke overeenkomst via Ymatch houden wij rekening met;  Pensioenregeling 25 vakantie dagen per jaar 8,33% vakantiegeld Extra ADV dagen volgens de geldende CAO  Reiskosten / Onkosten vergoeding a 0,19 cent Op termijn een vast contract.

(Wij werken altijd naar een overname direct in dienst) Voor deze functie is het salaris € 2.300 - 3.300  (dit is altijd afhankelijk van jouw ervaring) Overige voorwaarden geldend bij de opdrachtgever (Het unieke nummer van deze vacature is:  2931 ) Geïnteresseerd? ✅ Binnen één werkdag reactie op jouw sollicitatie!  ✅ 85% van onze kandidaten komt in vaste dienst bij onze opdrachtgevers! ✅ Altijd persoonlijk contact met één van onze recruiters!   #topvacature

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Timmerman - onderhoud en renovatie

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie