AdvertentieProjecteleider Elektrotechniek (junior) - Utiliteit - Universiteit Twente - Enschede, Enschede

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607072
Free
Projecteleider Elektrotechniek (junior) - Utiliteit - Universiteit Twente - Enschede, Enschede
Netherlands, Overijssel, Enschede,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Technische topprojecten. Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Fijne collega’s. Het komt allemaal samen in jouw baan als projectleider. Maak het waar bij Croonwolter&dros als... Projectleider elektrotechniek (junior)
Utiliteit | Enschede | 38 uur | Hbo Jij weet UT! Uitdagende installaties, afwisselende werkzaamheden en dat allemaal op een vaste locatie die jij je de komende jaren volledig eigen mag maken. Dat is werken op locatie bij, met en voor onze klant Universiteit Twente. Op dit, uniek voor Nederland, duurzame en innovatieve campusterrein werk jij als projectleider elke werkdag met je team op locatie aan service en onderhoud en bijkomend kleiner projectenwerk. Wat kan je concreet in je functiebeschrijving terug vinden?Een baan boordevol:

- Impact: je staat aan het roer van technisch uitdagende projecten op een plek waar veel mensen samenkomen. Mooi toch, dat studenten lessen volgen in de meest comfortabele lokalen?
- Groeikansen: we hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Kennismaken met innovatieve technologieën? Grotere projecten in goede banen leiden? De stap maken naar een andere functie? Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt.
- Samenwerking: een project voltooi je nooit alleen. Altijd heb je een team waarop je kunt bouwen, vaak met vaste collega’s. Contact met onze klanten heb je ook. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Jij gaat het maken!
Wat ziekenhuizen, scholen, fabrieken en sportcentra met elkaar gemeen hebben? Mensen willen zich in deze omgevingen comfortabel en veilig voelen. Kwalitatief hoogstaande elektrotechnische installaties spelen daarin een sleutelrol. Jij leidt onze utiliteitsprojecten in goede banen. Hoe je dat doet? Zó:

- Je bent het aanspreekpunt voor je projectteam, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Gemiddeld ben je de helft van de week op projectlocaties te vinden, de andere helft op een van onze kantoren of vanuit huis.
- In elk project ligt jouw focus op de planning, kosten en kwaliteit. Je kijkt vooruit, houdt overzicht, stuurt bij waar nodig en maakt vaart als het moet.
- Je bent en blijft alert op de veiligheid op de werkvloer, onder meer door werkplekinspecties uit te voeren en kwaliteitsplannen op te stellen.
- Waar we ook werken, we passen overal de nieuwste technieken toe. Ieder project brengt voor jou dan ook leuke, nieuwe uitdagingen met zich mee.
- Jouw allergrootste compliment? Tevreden klanten én trotse medewerkers!

Dit ben jij
Door jouw technische achtergrond weet je in elke situatie de risico’s en effecten van beslissingen in te schatten en de klant mee te nemen in jouw ideeën om tot de beste resultaten te komen. Op alle niveaus kun je helder communiceren, heb je oog voor veiligheid en houd je het hoofd koel als de druk oploopt. Dat je werk bol staat van de innovatie, vind jij alleen maar leuk. Ook werk je graag in een team. Wat je nog meer in huis hebt?

- Hbo-werk- en -denkniveau in de richting elektrotechniek.
- Enkele jaren technische werk ervaring. Aangezien het om een junior positie gaat, mag dit ook stage ervaring ;
- VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.

Dit krijg je van ons
Bij Croonwolter&dros werk je met ruim collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

- Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
- 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
- Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
- Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
- Elektrische auto van de zaak.
- Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
- Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
- Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

WERKOMGEVING
Wat maakt het onmeunig mooi om hier te werken? Het terrein van Universiteit Twente Campus telt 165 Ha aan oppervlakte gevuld met wel 52 verschillende gebouwen/objecten en de bijbehorende techniek. High Tech Human Touch, dat is de filosofie van de innovatieve technische universiteit en daar ga jij deel van uitmaken. Voor de komende 10 jaar hebben wij het onderhoud aan de elektrotechnische installaties gegund gekregen waardoor je op dit...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Projecteleider elektrotechniek (junior) - utiliteit - universiteit twente - enschede

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie