AdvertentieEerste Monteur E - Industrie - Enschede, Enschede

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607016
Free
Eerste Monteur E - Industrie - Enschede, Enschede
Netherlands, Overijssel, Enschede,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Haal jij je energie uit mooie projecten binnen de Industrie? Heb jij je eigen vrijheid nodig om je werk goed te kunnen verrichten, maar wordt je ook gelukkig van eerlijke waardering door je meerdere? Bekijk dan zeker even onderstaande werkzaamheden bij Eerste Monteur Elektrotechniek.
Als Eerste Monteur E ben je verantwoordelijk voor het monteren van Elektrotechnische systemen bij opdrachtgevers op uiteenlopend gebied. Je verzorgt bijvoorbeeld in sommige gevallen het opleveringsgereedmaken van of een deel van de installatie. Enige tijddwang kan dus voorkomen als gevolg van gestelde deadlines. Daardoor moet je dus slim met de tijd omgaan. Je schakelt regelmatig om als gevolg van urgente problemen of storingen.
Je werkt hoofdzakelijk autonoom, maar hebt een team om mee te kunnen sparren en samen te werken indien nodig. Ook is je manager iemand met wie je kan overleggen over technisch inhoudelijke uitdagingen.
Hierbij horen de volgende verantwoordelijkheden en activiteiten:

- Monteert alleen of in groepsverband alle soorten Elektrotechnische systemen of delen daarvan in gebouwen.
- Voert werkzaamheden uit volgens de richtlijnen van Croonwolter&dros met als doel minimale uitval, efficiënte doorlooptijd en maximale klantgerichtheid.
- Streeft bij montage naar uitvoering binnen gestelde normtijd.
- Gaat inventief te werk bij het oplossen van eenvoudige praktische problemen.
- Neemt extra werk bij opdrachtgevers op.
- Maakt installaties opleveringsgereed.
- Onderhoudt het eigen gereedschap en het gereedschap dat voor een bepaald onderdeel van het werk beschikbaar wordt gesteld.
- Beheert het door hem nog te monteren materiaal.
- Draagt zorg voor een veilige werkomgeving voor zichzelf en anderen.
- Geeft functioneel instructie en begeleidt en coacht de medewerkers binnen het team.

Om als eerste monteur succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel;

- Je bent in het bezit van een MBO-diploma elektrotechniek of installatietechniek op minimaal niveau 3 aangevuld met relevante technische cursussen en/of specialisaties;
- Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, voor jezelf en voor anderen. Daarbij ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- Je beschikt over meerdere jaren relevante (leidingevende) werkervaring, met name in de montage;
- Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
- Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
- Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.
Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
- Pensioenregeling PMT
- Fietsplan
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Eerste monteur e - industrie - enschede

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie