AdvertentieLogistiek Medewerker Nacht Bij Ups In Eindhoven, Eindhoven

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-10
ID #2179014426
16 €
Logistiek Medewerker Nacht Bij Ups In Eindhoven, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Meer tijd voor familie, vrienden en hobby's overdag, ga lekker aan de slag in dit schitterende, moderne magazijn!

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een fantastische kans om deel uit te maken van team UPS? Dan is dit jouw moment! Als Logistiek medewerker vervul je een veelzijdige rol waarin je verantwoordelijk bent voor het sorteren, tillen en laden van pakketten in vrachtwagens. We bieden verschillende opties voor zowel licht als zwaar werk, en we nemen graag de tijd om samen met jou te bespreken wat het beste bij je past. Bovendien is er een extra voordeel als je voor het zwaardere werk kiest: je hoeft niet meer naar de sportschool!
Dit magazijn is voorzien van geavanceerde technologie, waaronder speciale transportbanden die zorgen voor een efficiënte distributie door het hele magazijn. Als medewerker speel jij een essentiële rol in dit proces en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Om deze dienstverlening wereldwijd te kunnen aanbieden, zijn ze hier voornamelijk actief in de avond en nacht. De beschikbare shift is van 23:30 tot 03:00 (maandag t/m vrijdag). Grijp nu je kans en sluit je aan bij deze vooruitstrevende organisatie!

Wat verwachten we van je?

 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je bent energiek en werkt graag in een team;
 • Je bent betrouwbaar en nauwkeurig in je werk;

Waar ga je werken?

Bij deze grote speler op het gebied van pakketverwerking ben jij van harte welkom! Ontdek een moderne locatie, uitgerust met de nieuwste technologische hoogstandjes. Bij UPS staat slimme pakketverwerking centraal, waar efficiëntie en innovatie hand in hand gaan. De hub in Eindhoven behoort tot de 4e grootste in heel Europa en verwerkt dagelijks zo'n 250.000 pakketjes! Vele mensen zijn je voorgegaan, en het opmerkelijke is dat alle afdelingshoofden, managers en andere leidinggevenden hun carrière als sorteerder in dit magazijn zijn gestart. In dit team van gedreven individuen streef je samen naar een succesvolle dag. Samenwerking, vernieuwing en werkplezier vormen de kern. Als Logistiek medewerker krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen, door te groeien en bij te dragen aan het succes en de groei van dit bedrijf.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Logistiek medewerker nacht in Eindhoven mag je het volgende verwachten:

 • Een startsalaris van €13,68 tot €16,00 per uur;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het magazijn én op kantoor;
 • Een divers en gezellig team.

Ga jij aan de slag als Logistiek medewerker nacht in Eindhoven? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Elk uur
Bezetting: Logistiek medewerker nacht bij ups in eindhoven

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  16 € / Elk uur

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie