Deze taak is verlopen.

AdvertentieTechnicus Smeersystemen, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-19
Vervalt 2024-05-18
ID #2146978490
Free
Technicus Smeersystemen, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Starter (0-2 jaar)Vooropleiding: MBO-3 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Als technicus smeersystemen ben naast specialist op het gebied van lubricatie technieken ook de ogen en oren van de afdeling! Daarbij kom je in deze rol op de mooiste plekken van ons terrein, hoe gaaf is dat?Wat ga je doen?Als Technicus Smeersystemen bij de technische dienst (HTD) van Tata Steel zorg jij voor veel meer dan alleen het smeren van draaiende delen. Jij bent de "Ogen en Oren" van de afdeling! Jouw werk wordt extra gewaardeerd door collega's en leidinggevende omdat jij er voor zorgen dan onnodige storingen en slijtages voorkomen worden. Deze gewaardeerde rol zorgt voor minder stilstanden en minder kosten voor reparaties. Daarnaast kom je ook nog eens overal op het terrein. Is het jou opgevallen dat een technische installatie wat extra liefde kan gebruiken, dan ligt daar ook voor jou een rol weggelegd. In deze diverse rol mag jij ook regelmatig sleutelen, vetnippels vervangen, tandwielkasten bijvullen en ben je betrokken bij het reviseren of nieuw plaatsen van smeersystemen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de installatiebeheerders en geeft advies over het onderhoud. Wij bieden je vakgerichte cursussen, zodat jouw technische kennis blijft vergroten en jij de klanten nog beter kan ; Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Je start om Je stapt met een collega in de auto op weg naar jullie eerste klus. Onder je arm heb jij een werkmap met jouw opdrachten. Wanneer productie stilstaat komt het wel eens voor dat je met meerdere collega’s naar een onderhoudsopdracht gaat. In de gemiddelde fabriek onderhouden jullie vijf á tien systemen. Binnen de Warmbandwalserij wel 25! Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat alles dat beweegt smering nodig heeft. Werk en afwisseling genoeg, geen dag is dus hetzelfde. Samen met 12 collega's zijn jullie een hechte club dat staat voor het goed functioneren van de smeersystemen van zowel olie als vet. Is er onderhoud nodig dan steek jij je handen uit de mouwen voor wat buigen van leidingen en het creëren van creatieve oplossingen om het systeem werkend te krijgen. Naast de inspecties tijdens productie heeft iedere fabriek geplande stilstanden. Voor jou het moment om bepaalde inspecties te lopen die je alleen kunt doen als de fabriek stil staat. Jouw werkdag duurt tot uur en in de baas zijn tijd nog snel onder -misschien wel- de lekkerste douches in IJmuiden. Als jouw werkdag erop zit, kun je met een voldaan gevoel naar huis: "Wat heel was bleef heel en wat stuk was, is dankzij jouw kennis en inspanningen weer heel." Wat deze functie bijzonder maakt?

- Het terrein is 1500 voetbalvelden groot en telt 13 fabrieken. Als Technicus Smeersystemen bij de HTD kom je over heel het terrein en op de meest bijzondere plekken.
- Jij gaat deel uitmaken van één van de meest onderschatte maar tegelijk meest gewaardeerde teams binnen het technische onderhoud.
- Je werkt veel samen met installatiebeheerders op locatie waardoor je een groot netwerk opbouwt.
- Jij ontwikkeld je en groeit uit naar een expert in jouw vakgebied. Jouw advies maakt echt het verschil of een installatie langer mee gaat.
- In deze rol combineer je het doen van inspecties met zelf sleutelen en het geven van advies, kortom een heel gevarieerd werkpakket.

Herken jij jezelf hierin?In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
• Heb je een mbo-3 opleiding diploma in een technische richting zoals; Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Autotechniek, Scheepswerktuigbouwkunde -benedendecks- of vergelijkbaar
• Heb je bovenstaande niet maar toevallig wel ervaring in deze richting, helemaal goed, dan zien we ook graag jouw sollicitatie tegemoet!
• Heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving. Ben je starter en heb je affiniteit met techniek ? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.
• Omdat je overal op het terrein komt, dus ook op hoge plekken, is het hebben van hoogtevrees wat ; Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

- Een bruto maandsalaris van max. € ,- afhankelijk van ervaring en opleiding.
- 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag, daar bovenop nog een variabele winstdeling.
- Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
- Een goede werk-privé balans doordat je deelneemt aan de flexuren regeling.
- De mogelijkheid om 5x8, 4x9 of parttime verdeeld over dinsdag, woensdag en donderdag te weken.
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
- 70% van je pensioenpremie wordt door Tata Steel betaald.

Wat is jouw werkomgev...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Technicus smeersystemen

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie