De functie Ben jij onze nieuwe souschef in de horeca bij Albron Center Parcs? Kom jij leidinggeven aan een enthousiast team en werken in vakantiesferen? Wij ontmoeten je graag onder het genot van een kop koffie of thee in ons Grand Café!
Werken als souschef in de horeca betekent dat jij dagelijks leidinggeeft aan al het keukenpersoneel in de verschillende keukens. Je bent dus voor meerdere keukens verantwoordelijk en je coördineert de dagelijkse taken op Albron Center Parcs de Kempervennen. Je bent een echte teamplayer en samen met het team zorgen jullie voor de heerlijkste gerechten voor de gasten. zo hecht jij waarde aan heerlijke gerechten, maar leer jij jouw collega’s ook graag nieuwe dingen in de keuken!
Zo hebben we bijvoorbeeld het vlees in de bolognaisesaus op de parken vervangen door een plantaardig alternatief. Dit scheelt een hele hoop vlees in de 3000 liter saus op jaarbasis! Leidinggeven aan het team bestaande uit zelfstandig werkend koks en hulpkoks
Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten
Jij zorgt er samen met het team voor dat de gasten worden verrast met lekkere gerechten
Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek
Ronald: “Ik vind het leuk om medewerkers nieuwe dingen te leren, maar ik vind het nóg leuker als zij mij nieuwe dingen leren. jij vindt het leuk om na een leerzame en toffe inwerkperiode in verschillende keukens te staan
de hectiek van de keuken spreekt jou aan
Jij zorgt er samen met het team voor dat de gasten worden verrast met heerlijke gerechten
Renate: ‘Het kan super druk zijn, maar samen met het team behalen we elke dag weer een mooi resultaat, ik ben trots op ze!’
553,28 op fulltime basis (38 uur)
Diversiteit aan horecaconcepten in een unieke omgeving met een groot team aan collega’s
Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid
Werkuren in shifts van maandag tot en met zondag tussen 09. Van bedieningsmedewerker tot kok en leidinggevenden: al onze collega’s van Albron hebben toegang tot de Albron Academy. Solliciteren Solliciteren bij Albron is heel eenvoudig. Is dit jouw nieuwe baan? Het sollicitatiegesprek Tijdens dit gesprek, onder een genot van een kop koffie, maken we nader kennis. Aanbieding akkoord en contract getekend?
Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan en welkom bij Albron!
Sous-chef/chef De Partie, Zeewolde
Free
Sous-chef/chef De Partie, Zeewolde
Netherlands, Flevoland, Zeewolde,
Gewijzigd June 28, 2025
Omschrijving
Details van de baan
⇐ Vorige baan |
Volgende baan ⇒ |
Advertentie
Stuur CV
Werkgever info

Al ruim honderd jaar houden wij ons bezig met de zorg voor lekker en gezond eten en drinken. Albron is ontstaan tijdens een fusie van BRN en Service One Catering in 1997. De wortels van deze organisaties liggen in de Rotterdamse Haven en het Utrechtse Spoor. Hier werden rond 1900 de eerste ‘schaftlokalen’ opgericht, waar arbeiders warm en droog hun lunch konden nuttigen. Zo werd alcoholmisbruik onder arbeiders tegen gegaan en ontstonden de eerste kantines waar koffie, warme chocolademelk en soep verkocht werden. Deze sociale oorsprong draagt Albron nog steeds met zich mee in haar identiteit.
Tegenwoordig staan dagelijks zo'n 5.000 medewerkers op bijna 1.000 locaties in Nederland voor u klaar! We zijn actief bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in verblijfsrecreatie.