AdvertentieSoftware Engineer, Zaandam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2102071671
Free
Software Engineer, Zaandam
Netherlands, Noord-Holland, Zaandam,
Gewijzigd April 4, 2024

Omschrijving

Bij de Spotler Group maak je deel uit van een internationaal team van professionals en werk je aan features die in meerdere producten voor duizenden klanten worden gebruikt.

Binnen de meest geschikte technieken en frameworks creëer je de code.

Je bent bekend met een agile werkomgeving, ontwikkel je feilloos, hebt oog voor detail en weet hoe je met alle devices en browsers om moet gaan.

Het team: Je komt terecht in een hecht team waar men voor elkaar klaarstaat! Naast het werk is er ruimte voor gezelligheid en humor.

Men leert graag van elkaar en springt bij wanneer dit nodig is.

Jouw kennis is waardevol en we vinden en daarom belangrijk dat je de vrijheid krijgt om aan de slag te gaan met jouw creatieve ideeën.

Je gaat aan de slag met de volgende technieken en tools: Angular, Cassandra, Maria DB, Java, Docker, Salt, Type Script, Node.js, Intelli J, Sonar, Nexus, Jest, Cypress, Rabbit MQ, HTML, CSS, SASS, Cube CSS, Java Script, Gitlab, Slack, Teams, Jira, Kanban Je hebt HBO werk- en denkniveau Minimaal 2 jaar ervaring met Java en My SQLErvaring met tools als Intelli J, Jira, Git, Sonar Qube is een pre Ervaring met het schrijven van Unit- en end-to-end-tests Je hebt affiniteit met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op ons vakgebied, maar ook je tanden durven zetten in oude (legacy) code van sommige onderdelen van de Spotler producten Wat krijg je ervoor terug?We bieden je een werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om elke dag het beste in jezelf naar boven te halen.

Ons vakgebied is immers nog volop in ontwikkeling.

Je leert veel op het gebied van online marketing en je kunt bij ons meegroeien in een bedrijf met internationale ambities.

Verder bieden we je: Natuurlijk geld!Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, uitstekende pensioensregeling( zonder eigen bijdrage), reiskostenvergoeding & mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om 10 vakantiedagen bij te kopen mocht je te kort komen Toegang tot het online learning platform Udemy Laagdrempelige en onbeperkt toegang tot hulp voor je mentale gezondheid middels onze samenwerking met Open Up Hybride werken waarbij ook een internet en thuiswerkvergoedingen hoort Een leuke werkomgeving, waar open, eerlijkheid en fun belangrijke kernwaarden zijn Vermaak je in de gameroom met Pacman, poolen of darten en doe je goed aan vers fruit Benieuwd naar je nieuwe collega's? https://spotler.nl/over-ons/team Word jij hier enthousiast van?Solliciteer vandaag nog! Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Software engineer

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie