AdvertentieServicetechnicus Werktuigbouwkunde - Utiliteit - Arnhem, Arnhem

Laatste update 2024-05-24
Vervalt 2024-06-24
ID #2140607050
Free
Servicetechnicus Werktuigbouwkunde - Utiliteit - Arnhem, Arnhem
Netherlands, Gelderland, Arnhem,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Jou zien we het liefst zo min mogelijk op kantoor. Waar je dan wel bent? Als servicetechnicus W kom je overal en ontmoet je allerlei mensen. Een baan boordevol:

- Impact: je brengt jouw technische kennis tot leven op uiteenlopende locaties, van scholen tot ziekenhuizen.
- Groeikansen: als jij blij bent, zijn wij het ook. Toe aan ander soort opdrachten? Ambities om door te groeien? Een nieuw specialisme leren? Alles is bespreekbaar.
- Samenwerking: werk in een relaxte sfeer met betrokken collega's aan duurzame en innovatieve hvac-oplossingen.

Nick maakt het als servicetechnicus W bij Croonwolter&dros
“In mijn vorige baan ging ik in hoog tempo van ketel naar ketel. Bij Croonwolter&dros ligt de nadruk op kwaliteit: een doordachte oplossing en klantgericht te werk gaan. Dat past goed bij mij. Ondertussen heb ik me gespecialiseerd in ketels met een vermogen van meer dan 100 k W. In de toekomst wil ik mijn eigen projecten draaien als #x201 D; Jij gaat het maken!
Als servicetechnicus draag jij bij aan een gezond en comfortabel klimaat in diverse gebouwen. Je onderhoudt luchtbehandelingskasten, ketels, warmtepompen, heaters, gebouwbeheersystemen en meer. Hoe je dat doet? Zó:

- Projectmatig onderhoud je installaties en gebouwbeheersystemen.
- Je lost complexe storingen op (1x in de 8 á 10 weken heb je een week storingsdienst waarbij je ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar bent).
- Je denkt mee over verduurzaming en verbetering.
- Je praat veel met klanten. Vergaderingen, operaties, lessen: allemaal terwijl jij aan het werk bent. Goed afstemmen dus wanneer je gaat boren of het water eraf haalt.
- Klaar met een project of klus? Dan maak je een helder rapport.

Dit ben jij
Jij bent het visitekaartje van onze organisatie. Contact leggen met klanten gaat jou goed af en je stelt je representatief op. Je onderbouwt je keuzes overtuigend en brengt ook in rapportages de boodschap helder over. Zelfstandig werken is voor jou geen punt: je pakt snel de verantwoordelijkheid en gaat voor het beste resultaat. En kom je voor storingen of andere problemen te staan? Dan houd jij het hoofd koel en los je de situatie professioneel op. Wat je nog meer in huis hebt?

- Minimaal een mbo 4-opleiding in de richting installatietechniek.
- Minimaal twee jaar werkervaring binnen de installatietechniek en maintenance.
- Een rijbewijs B en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
- VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kan je het bij ons behalen.

Dit krijg je van ons
Bij Croonwolter&dros werk je met ruim collega’s aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

- 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
- Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
- Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
- Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
- Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
- Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je maakt het samen met...
Jouw collega’s van onze locatie Arnnhem. En soms ook Apeldoorn en Enschede, want we helpen elkaar allemaal. Natuurlijk ben je ook veel zelf op pad. Sterker nog: we zien jou het liefst zo min mogelijk op kantoor. Behalve op vrijdagmiddag. Dan ben je van harte welkom om samen met ons de week af te sluiten. De afdeling ‘Maintenance’ is verantwoordelijk voor de uitvoering van de beheer- en onderhoudscontracten bij onze klanten. Hier komen ook verschillende projecten uit voort, voornamelijk voor het vervangen, verduurzamen en optimaliseren van bestaande installaties.
Vanuit de vestiging Arnhem zorgen we er samen voor dat onze klanten op een duurzame manier gebruik kunnen maken van hun gebouwen in diverse sectoren. Denk hierbij aan ziekenhuizen, gemeentes, scholen, universiteiten, commercieel vastgoed, zorginstellingen etc. Binnen deze afdeling heb je dus veel afwisseling, doordat je op veel verschillende locaties in de regio werkt. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Servicetechnicus werktuigbouwkunde - utiliteit - arnhem

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie