AdvertentieServicetechnicus E - Utiliteit - Schiphol/ Klm, Schiphol

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140606974
Free
Servicetechnicus E - Utiliteit - Schiphol/ Klm, Schiphol
Netherlands, Noord-Holland, Schiphol,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Als Servicetechnicus Elektrotechniek ga jij aan de slag met de volgende werkzaamheden:

- Als servicetechnicus ben jij de specialist die ervoor zorgt dat elektrotechnische installaties optimaal functioneren.
- Je pakt complexe storingen aan, waaronder licht- en krachtinstallaties, communicatiesystemen en beveiligingsinstallaties.
- Geen storing is te complex voor jou; je analyseert en lost problemen moeiteloos op.
- Als servicetechnicus werk je voornamelijk zelfstandig en fungeer je als het aanspreekpunt op de locatie bij KLM.
- Je organiseert je eigen werk, zorgt voor de benodigde materialen en stelt kwalitatieve werkrapportages op.
- Indien de klant meer werkzaamheden vraagt, ben jij in staat een offerte op te stellen.
- De rol van servicetechnicus elektrotechnische installaties is uitdagend, waarin geen storing of dag hetzelfde is.

Bij Croonwolter&dros zijn we op zoek naar een gedreven servicetechnicus Elektrotechniek. Als geschikte kandidaat beschik je over:

- Vakkundige Achtergrond: Een afgeronde elektrotechnische opleiding op mbo-niveau 3/4, aangevuld met relevante vakgerelateerde diploma's, inclusief een geldig veiligheidscertificaat.
- Ervaring en Expertise: Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol in service, beheer en onderhoud, waarbij je je technische vaardigheden hebt ingezet voor een optimale werking van elektrotechnische installaties.
- Kennis van Gebouwbeheer: Bedrevenheid en ervaring met gebouwbeheersystemen, waardoor je in staat bent om technisch complexe vraagstukken effectief aan te pakken.
- Flexibiliteit en Professionaliteit: Bereidheid om flexibele werktijden, inclusief storingsdiensten (vooraf gepland), te omarmen. Je staat stevig in je schoenen en behoudt professionaliteit, zelfs in uitdagende situaties.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
- Winstafhankelijke uitkering
- Pensioenregeling PMT
- Fietsplan
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI, één van de grootste ondernemingen in de techniek, bouw en infra in Nederland met als enig aandeelhouder de Stichting TBI. Deze stichting heeft het ondersteunen en bevorderen van scholing en educatie als één van de primaire doelstellingen. Dit doet zij onder meer door met de Stichting Studiefonds TBI. jaarlijks, aan de kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen, een toelage voor de studiekosten te geven in de vorm van een gift. Wil je meer informatie over het studiefonds en de spelregels? Kijk op. Are you ready for take off?!
Ben jij gepassioneerd over het werken aan geavanceerde elektrotechnische installaties en vind je een vaste werkplek fijn? Heb je daarnaast een proactieve installing van een servicetechnicus, die technische uitdagingen met gemak oppakt en klanten deskundig adviseert? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen! Voor onze klant KLM is 4 AMS opgericht. 4 AMS is een organisatie waarin Croonwolter&dros, Equans en SPIE samenwerken aan het beheer van de 'hard services' voor het vastgoed van KLM en de duurzame ontwikkeling hiervan. Hierbij voert 4 AMS onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische gebouwgebonden installaties uit. Gun jij jezelf deze carrièreboost? Over Croonwolter&dros
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Servicetechnicus e - utiliteit - schiphol/ klm

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie