AdvertentieServicemonteur, Zaltbommel

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2170080035
Free
Servicemonteur, Zaltbommel
Netherlands, Gelderland, Zaltbommel,
Gewijzigd May 26, 2024

Omschrijving

Wil jij continu werken aan het correctief én preventief onderhoud van de meest uitdagende WKO-installaties, warmtepompsystemen, energiekasten voor Nul op de Meter woningen maar ook zonne-energiesystemen? Word Servicemonteur bij Dubotechniek.    Wat ga jij doen?  Bij Dubotechniek (onderdeel van Homij) ben jij niet zomaar een Servicemonteur.

Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen.

Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief.

Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt. Als Servicemonteur werk jij op diverse locaties van onze klanten.

Jij lost de storingen op en zorgt dat de elektrotechnische installatie weer perfect werkt.

Uiteraard zoek je meteen naar onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Je wilt voorlopig niet terug! Bij ons team in Zaltbommel is er veel ruimte voor jouw inbreng.

Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!  Past ons DNA bij jou? Bij Dubotechniek werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst.

Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij Dubotechniek zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Jij kan jouw carrière  “bouwen en onderhouden”  zoals jij dat wilt.

Net zoals vele collega’s voor jou.  Ook belangrijk;   De salarisschaal loopt van € 2.521,00 tot en met € 4.252,00. Dit is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en ervaring;  Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf.

Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;   Dubotechniek is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Philip Faber en Sjoerd Boot staan altijd open voor jou;  Goed materiaal voor goede professionals.

Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij Dubotechniek ben jij verzekerd van goed materiaal;  Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie.

Pak jij de kansen;  Dubotechniek zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden; Wij zien graag dat jij met veel plezier bij Dubotechniek werkt.

Wij geloven dat fysieke en mentale gezondheid daarbij onmisbaar zijn.

Daarom dagen wij jou uit om samen met collega’s hieraan te werken en bieden we je de mogelijkheid om je aan te melden bij FIT@Homij.

Dit is een platform waarin vitaliteit (gezondheid en mentaal) sportieve uitdagingen en gezelligheid op een laagdrempelige manier samenkomen.

Past jouw DNA bij Dubotechniek? Werk jij toekomstgericht en ben je ondernemend? En wil je vooral ook plezier hebben in jouw dagelijks werk? Dan past ons DNA bij elkaar.

Qua persoon;  Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren.

Kansen zijn er altijd;  Heb jij de elektrotechnische of werktuigbouwkundige opleiding en ervaring om op MBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team;  Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren.

Net als wij;  Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw ontwerpen staat voorop! Ons bedrijf Dubotechniek is in 1999 opgericht als stichting.

Wat begon als een passie voor duurzame energie is uitgegroeid tot Dubotechniek hoe het nu is.

Een bedrijf wat een totaalpakket aanbiedt om opdrachtgevers en bewoners totaal te ontzorgen.

Wij beheersen het complexe proces rondom duurzame energie volledig.

Alle facetten van het proces hebben we in eigen huis.

Wij verzorgen het advies, de realisatie, het onderhoud & beheer, de exploitatie en de monitoring voor opdrachtgevers.

Of je nu een toepassing zoekt voor woningbouw, utiliteit, een renovatieproject of woon-zorgcomplexen, wij zoeken de juiste oplossing die past bij de situatie.

Door het opzetten van een eigen ontwikkelingsafdeling zorgen we voor constante vernieuwingen en optimalisaties in het innovatieproces.

Het resultaat is het ontwikkelen en realiseren van efficiënte duurzame energiesystemen die concurrerend in de markt gezet worden zoals de plug & play WKO installatie ONE.

Het stopt dus niet bij de oplevering van het duurzame energiesysteem, want daar begint het volgens ons eigenlijk pas echt! Solliciteer nu! Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Philip Faber, telefonisch bereikbaar op 06-82671108.

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet.

Veel succes!   Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Servicemonteur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Volkerwessels

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie