AdvertentieSenior Controller, Amsterdam

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2092904168
Free
Senior Controller, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd March 30, 2024

Omschrijving

Hier ga je werken Je komt te werken binnen een leuke en dynamische organisatie met veel kennis en kunde.

Omdat zij vakmanschap en ontwikkeling belangrijk vinden, ondersteunen zij jou ook in je eigen leertraject.

Daar krijg je dan ook de ruimte voor.

Ze streven naar een goede werk- en privé balans.

Je komt te werken in een uitdagend speelveld met veel betrokken collega’s, verschillende afdelingen en systemen met verschillende werkwijzen.

Dit ga je doen Ben jij opzoek naar een controller functie binnen een uitdagende werkomgeving waarin je een ook de rol als aanjager, netwerker, vernieuwer en verbinder vervult? Voor een semi overheid instelling gevestigd in Amsterdam zijn wij op dit moment op zoek naar een Senior Controller.

Als Controller ben je verantwoordelijk voor de financiën van de wet en regelgeving van de organisatie.

Dit bestaat uit de beoordeling van de begroting, advisering over bedrijfseconomische vraagstukken, de toetsing van het kwaliteitsmanagement en het vastleggen en inschatten van risico’s.

In je rol zal je nauw samen werken met de Business Control & Kwaliteitsafdelingen van de betrokken organisatieonderdelen.

Naast je werkzaamheden mag je je ook bezighouden met het meedenken van bredere controlvraagstukken denkende aan cost accountingmodel of het opgzetten van managementcontracten.

Verder ben je verantwoordelijk voor: Adviseren van directie FEZ op het vlak van controlvraagstukken Opstellen van maandrapportage aan Raad van Bestuur Beoordelen van begrotingsvraagstukken van de organisatieonderdelen Zorgdragen voor de goede voorbereiding van de verantwoordings- en begrotingsgesprekken tussen directeur en Raad van Bestuur Zorgen voor relatiebeheer tussen de Business Control & Kwaliteitsafdeling van de organisatieonderdelen en FEZ.

Dit neem je mee Voor de functie zoeken wij een ervaren Senior controller.

Als Senior controller heb je veel verantwoordelijkheden en vrijheden (binnen de bestaande kaders).

In deze rol breng je adviezen uit aan opdrachtgevers/management, het is daarom van belang dat je beschikt over goede adviesvaardigheden.

In je werk ben je proactief en kan je ook goed prioriteren stellen.

Daarnaast ben je goed in het inspireren en stimuleren, zodat je zowel interne als externe mensen kan betrekken bij je werkzaamheden.

Daarnaast verwachten we dat jij: Afgeronde Bachelor of master in de richting van Bedrijfseconomie/Controlling Minimaal vijf jaar relevante werkervaring waaronder kennis van bedrijfsvoering, bij voorkeur op het vlak van (semi-) overheidsorganisatie Resultaatgericht en je beschikt over een sterk oplossend vermogen Flexibel, gestructureerd en verbetergericht Je bent 32 – 38 uur beschikbaar Dit krijg je Je komt te werken in een organisatie dat veel waarde hecht aan ontwikkeling en waarin doorgroeien wordt gestimuleerd.

Hiernaast krijg jij: Een salarisindicatie tussen de € 4.200, - en € 5.600, - bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring Je start met een jaarcontract.

Bij goed functioneren is er de intentie om dit in een vaste aanstelling om te zetten.

Een interessant secundair arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a., 38 vakantiedagen en modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Senior controller

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Manpower

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie