AdvertentieFunctioneel Beheerder Bi & Infra, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2146978491
Free
Functioneel Beheerder Bi & Infra, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: ICTCarrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: HBOLocatie: IJmuiden Reageren voor:
Het werk van een functioneel beheerder maar dan net iets meer, uitdagender én in een industriële omgeving!Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder kom jij te werken op de afdeling Proces Control van de Warmband fabriek, waar jij samen met jouw directe collega als onderdeel van het BI & Infra team het functionele beheer oppakt. Naast de standaard beheer taken zal jouw focus voornamelijk liggen op de infrastructuur ten opzichte van je collega. Onder jouw kerntaken vallen:

- Volgt ontwikkelingen op het gebied van network security en security-tooling
- Ontwerpen en coördineren van netwerk upgrade projecten
- Functioneel netwerkbeheer
- Functioneel beheer van firewalls en firewall dashboard
- Configuration manager voor de CMDB van Process control
- Beheer en ontwikkeling van KPI-dashboards en rapportages in Tibco Spotfire
- Deelnemen aan ICT-projecten middels bijdrage aan ontwerp-, test- en implementatie ;
- Gebruikerseisen en –wensen vertalen naar functionele beschrijvingen voor systeemwijzigingen en opstellen testplan voor deze ;
- Analyseren van storingen en waar mogelijk preventieve maatregelen nemen ter voorkoming ervan, doet ;

Naast diverse projecten zal je ook deelnemen aan het Cybersecurity-programma, hier zal jij een schakelrol spelen tussen de fabriek en de technische gebruikers van de systemen. Herken jij jezelf hierin?

- bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur informatica, AMBI of gelijkwaardig) of aantoonbare relevante werkervaring
- meer dan 3 jaar werkervaring in ICT, bijvoorbeeld als functioneel beheerder of netwerkbeheerder;
- Kennis van methodieken en technieken voor systeemontwikkeling en beheer, end user tools en ;
- Kennis van Microsoft Active Directory, Tenable SC(OT), SQL, databases, BI-tools (tibco Spotfire is een pré)
- goede communicatieve vaardigheden, goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift
- Uitdrukkingsvaardigheid voor het uitbrengen van adviezen op ICT-gebied, het verzorgen van rapportages, cursussen, plannen, voorstellen en ;

Wat bieden wij jou?

- Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
- Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
- Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 7175,25 bruto per maand ; Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
- Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
- Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?Jouw team De afdeling Proces Control verzorgt het Informatiemanagement voor Warmband 2 (WB2), is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de procesbesturingssystemen (level 1,2,3) en meetinstrumentatiesystemen binnen de WB2. Het team Business Intelligence & Infra verzorgt het beheer van BI-dashboards en de rapportage-omgeving voor daily management in de fabriek en het beheer van het ; Je maakt deel uit van het BI & infra-team. Binnen het team ben je medeverantwoordelijk voor het functioneel beheer van het productienetwerk, firewalls. Je gaat werken aan het Cybersecurity-programma voor de site IJmuiden en dan specifiek voor het werkgebied Proces control voor de Warmband fabriek (WB2). In deze functie ben je de schakel tussen klantgebied (WB2) en de technische beheerders van de systemen.
Tata Steel: Tata Steel is een van de grootste staalproducenten van Europa. Wij produceren, bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Wij willen voorop lopen in wat we doen en werken daarbij actief samen met onze klanten, leveranciers en researchinstituten. Wij bieden behalve goede arbeidsvoorwaarden een technische productie omgeving in een menselijke en sociale cultuur binnen een inclusieve omgeving. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Binnen Tata Steel in Europa werken ongeveer medewerkers waarvan in Nederland.
Onze ambitie:
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met 9000 collega’s ons werk van de toekomst.
...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Functioneel beheerder bi & infra

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie