Advertentie(junior) Commercieel Medewerker Snijmachines, Dordrecht

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2202809422
Free
(junior) Commercieel Medewerker Snijmachines, Dordrecht
Netherlands, Zuid-Holland, Dordrecht,
Gewijzigd June 22, 2024

Omschrijving

Functieprofiel Wij zoeken starters in de sales! Gedreven en gemotiveerde verkopers die een opleiding in een commerciele richting hebben afgerond of al wat ervaring hebben opgedaan in een vergelijkbare job.

Iets voor jou denk je? Deze specifieke opdrachtgever is toonaangevend in het leveren van hoogwaardig industrieel snijgereedschap en slijpmethodes.

Ze bouwen de machines zelf(!) en verkopen deze internationaal.

Denk hierbij aan de wat kleinere machines die bijvoorbeeld vleeswaren snijden in de supermarkt maar ook aan de grote papier snijders die in drukkerijen hangen en alles dat daar tussen in zit!  Jij bied dus een breed aanbod en elke keer weer een oplossing op maat.

Wij zoeken hier naar meerdere accountmanagers en starters voor diverse gebieden van Nederland.  Wat ga je doen? Na een grondige interne opleiding ben jij als accountmanager buitendienst verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in dit gebied.

Jij bent het gezicht van dit bedrijf in het zuidelijke deel van Nederland, Je dagelijkse taken omvatten onder andere: Het onderhouden en uitbreiden van een klantenkring in diverse industrieën; Het actief benaderen van potentiële klanten en het introduceren van de organisatie en producten; Het verstrekken van adviezen over het gebruik, het herslijpen en/of het vervangen van industrieel snijgereedschap; Het overtuigen van (potentiële) klanten van de meerwaarde die de producten en slijpmethodes bieden; Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten en het bieden van uitstekende klantenservice; Het nauw samenwerken met interne teams, waaronder verkoopondersteuning en technische experts, om optimale oplossingen voor klanten te bieden.

Functie-eisen Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen.

Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op.

Wellicht kunnen we je opleiden.

Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële of technische richting; Aantoonbare ervaring in een commerciële buitendienstfunctie, bij voorkeur binnen de industrie of technische sector; Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling; Een proactieve en resultaatgerichte houding, met een sterk vermogen om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te onderhouden; Technische affiniteit en het vermogen om complexe technische concepten duidelijk over te brengen aan klanten; Een rijbewijs B en bereidheid om regelmatig te reizen binnen het toegewezen gebied.

Aanbod Wij bieden een markt conform salaris volgens de in het bedrijf geldende CAO.

ADV dagen, pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen.

Daarnaast bieden wij ofwel een detacheringsovereenkomst voor langere tijd of gaat je direct bij één van onze opdrachtgevers in dienst.

Bij iedere tijdelijke overeenkomst via Ymatch houden wij rekening met;  Een auto, laptop en telefoon van de zaak 25 vakantie dagen per jaar 8,33% vakantiegeld Extra ADV dagen volgens de geldende CAO  Reiskosten / Onkosten vergoeding a 0,23 cent Pensioenregeling Op termijn een vast contract.

(Wij werken altijd naar een overname direct in dienst) Voor deze functie is het salaris € 2.300 - 3.000  (dit is altijd afhankelijk van jouw ervaring) Overige voorwaarden geldend bij de opdrachtgever (Het unieke nummer van deze vacature is:  5591 ) Geïnteresseerd? ✅ Binnen één werkdag reactie op jouw sollicitatie!  ✅ 85% van onze kandidaten komt in vaste dienst bij onze opdrachtgevers! ✅ Mogelijkheid tot direct in dienst bij de opdrachtgever zonder detachering! ✅ Altijd persoonlijk contact met één van onze recruiters!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: (junior) commercieel medewerker snijmachines

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie