AdvertentieRpa Developer, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-19
Vervalt 2024-06-19
ID #2146978473
Free
Rpa Developer, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: ICTCarrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: WOLocatie: IJmuiden Reageren voor:
Als RPA developer zet jij jouw digitale expertise en projectmanagement skills in om onze commercial services processen te verbeteren. Wat ga je doen?Als RPA developer houd jij je bezig met het verbeteren en vereenvoudigen van complexe commerciële serviceprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van projectmatige verbeteringen en vereenvoudigingen van deze processen. Een belangrijk onderdeel van je rol is het creëren van geautomatiseerde robotprocessen voor Commercial Services. Daarbij maak je gebruik van Robotic Process Automation software van Ui Path. Daarbij kijk je natuurlijk vooral naar routinematige en herhaalde processen waarvoor nog geen geïntegreerde oplossing beschikbaar is. Daarnaast speel je een actieve rol in het bevorderen van de digitalisering van de processen op jouw afdeling en neem je deel aan verbeterprojecten. Je werkt nauw samen met accounts teams binnen commercial. Ook kom je in contact met veel verschillende collega’s en afdelingen binnen Tata Steel, waaronder je directe collega's binnen Commercial Administration & Services, andere RPA Developers, Sales en ; Kortom, als RPA Developer:

- Denk je mee in het verder digitaliseren van de afdelingsprocessen.
- Word je ingezet op verbeterprojecten.
- Werk je veel met getallen, grote hoeveelheden data en ;

Herken jij jezelf hierin?Als jij houdt van werken met cijfers en grote datasets, dan is dit de functie voor jou! Je bent analytisch, hebt een commerciële instelling en bekijkt processen vanuit klantperspectief. Je hebt een verbindende rol tussen de business en andere stakeholders zoals externe partijen / leveranciers en IT, jij zoekt dan ook actief de samenwerking op. Ervaring als RPA developer is een vereiste, maar ook wanneer jouw ervaring op het gebied van powerapp of Power BI ligt nodigen wij je graag uit om te reageren. Ervaring met Agile werken is een belangrijke pre. Verder beschik je over:

- Een afgeronde hbo opleiding.
- Ervaring als RPA developer.
- Een analytische, gedreven, probleem oplossende en resultaatgerichte mindset.
- Je bent van nature een verbinder, hebt goede stakeholdermanagement vaardigheden en kunt mensen enthousiasmeren en overtuigen.
- Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Wat bieden wij jou?Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer:

- Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 7175,25 bruto per maand is;
- Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag;
- Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding;
- Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.

Wat is jouw werkomgeving?De functie is binnen Commercial Services, welke onderdeel is van een Europa-breed georganiseerde verkooporganisatie die het klantbelang en de keten op operationeel niveau vertegenwoordigt. Je veel schakelt met het management, accountteams en hebt direct contact met klanten en logistieke partners. Je werkt nauw samen met Supply Chain Planning, Outbound Logistics, Finance, Customer Technical Services en Masterdata management. Je werkt samen in een multifunctioneel team van TSN IT en TCS (Tata Steel’s IT-partner) business analisten om de waarde van digitalisering optimaal te benutten. Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Rpa developer

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie