AdvertentieStage Analist Sourcing Intelligence, Zaandam

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2219144209
500 €
Stage Analist Sourcing Intelligence, Zaandam
Netherlands, Noord-Holland, Zaandam,
Gewijzigd July 2, 2024

Omschrijving

Wat betekent dit voor jou?.

Heb jij affiniteit met data en commercie en wil jij in het hart van de grootste Retail organisatie van Nederland werken? Dan is een stage als data analist bij Sourcing Intelligence wat voor jou!   Jouw nieuwe baan en werkplek.  Het betreft een meewerkstage in het commerciële hart van Albert Heijn, op de afdeling Sourcing (inkoop).

Specifiek in het team Sourcing Intelligence, waar de data en business analisten werken.

Hier leer je álle ins en outs kennen van de inkoop van de bekende A-merk en Huismerk producten en draag je bij aan het nemen van data gedreven beslissingen.

Je ondersteunt het Albert Heijn team en onze internationale inkooporganisatie bij diverse projecten en onderhandelingen, om beter in te kunnen kopen.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en opleiding naar keuze in zowel het commerciële als het data vakgebied.

Je vertaalt data naar werkbare inzichten, waarmee je de Sourcing Managers (inkopers) ondersteunt zodat zij de beste producten voor de beste prijs kunnen inkopen.

Dat doe je door samen op te trekken met onze inkoper en daarnaast optimaliseer en ontwikkel je tooling, modellen en/of rapportages, voor het monitoren van relevante interne en externe ontwikkelingen.

Ook:  Je leert alles over belangrijke grondstoffen; o.a.

prijzen en marktontwikkelingen Je ontwikkelt dashboards Je sluit aan bij integrale projecten binnen Commercie Je krijgt de vrijheid om nieuwe ideeën op het gebied van data en analyses in te brengen en te ontwikkelen, om zo onze inkooporganisatie verder te helpen Als je het leuk vindt mag je ook aansluiten bij onderhandelingen   In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis.     We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen.

Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt.

Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.

  Dit bieden we jou.

Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden.  Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.  Een stagevergoeding (€500 per vier weken) plus reiskostenvergoeding.

  Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor.  Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.

  Dit breng je mee.  Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden.

En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair.

Zeker als je je expertise en enthousiasme naar Albert Heijn meebrengt.

Ook:  Ben je op dit moment bezig met een analytische of commerciële HBO of WO opleiding op het gebied van Economie, Data of Tech Heb je affiniteit met retail/data Analytische vaardigheden en ervaring Kennis van dashboarding en/of programmeren is een pré: o.a.

Power BI / Python / SQL Ervaring met Microsoft Office Daarnaast: Je bent communicatief sterk Je bent zelfstandig en initiatiefrijk  Je hebt het vermogen om complexe informatie aan een niet-technisch publiek uit te leggen.

Je bent een teamspeler Je bent flexibel in de uit te voeren taken, want geen dag is hetzelfde op deze afdeling.

Samen beter eten bereikbaar maken.

Voor iedereen.  Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden.

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij.

Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving.

Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken.

Voor iedereen.     Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?    Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren.

Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt.

Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op door te mailen naar stage@aholddelhaize.com.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Wekelijks
Bezetting: Stage analist sourcing intelligence

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  500 € / Wekelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie