AdvertentieVestigingsmanager Provincie Noord-holland, Netherlands

Netherlands, North Holland, Netherlands
Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2057679460
0 €
Vestigingsmanager Provincie Noord-holland, Netherlands
Netherlands, North Holland, Netherlands,
Gewijzigd March 5, 2024

Omschrijving

Vestigingsmanager Locatie: Provincie Noord-Holland Salaris: vanaf €,81 bruto per maand Haal jij energie uit het coachen en begeleiden van een kleinschalig team? Kan jij het verschil maken in de performance van de shop? Dan is de functie van Bedrijfsleider bij Toolstation wellicht iets voor jou! In deze rol geef je leiding aan een team van 4 à 5 enthousiaste collega's en draag je verantwoordelijkheid voor zowel de operationele als administratieve kant van onze vestiging.

De ruimte om jezelf en je team te ontwikkelen in een gezellige werkomgeving, daar ben jij naar op zoek!We zijn opzoek naar vestigingsmanagers uit provincie Noord-Holland die 40 uur per week beschikbaar is.

Is dit iets voor jou? Dan zullen wij kijken waar een vacature openstaat bij jou in de buurt.

De Toolstation-manier Wij helpen vakmensen en serieuze doe-het-zelvers hun klus te klaren.

Klanten kunnen online en binnen onze vestigingen hun producten kopen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.

Service is voor ons van groot belang, we doen het dan ook net even anders dan anderen.

Geen enorme winkels waar klanten constant moeten zoeken, maar een toegankelijke vestiging met een balie.

Hier verwelkomen we klanten, verwerken we bestellingen en bieden we advies.

Bij Toolstation vinden en krijgen niet alleen klanten alle gereedschappen, wij geven ook onze collega's alle tools in handen om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier.

Wil jij doorgroeien naar een andere functie? Of wil je juist wat nieuwe skills leren voor je huidige job? Dat horen wij graag!Hoe ziet jouw dag eruit? Als shopmanager bij Toolstation start je jouw dag met een korte briefing waarna je de eerste orders voor de klanten klaar gaat zetten.

Aansluitend zorg je ervoor dat de shop aangevuld, mooi en commercieel aantrekkelijk gepresenteerd is.

Na het uitvoeren van enkele overige managementtaken help je aan de balie en draag je zorg voor correct voorraadbeheer.

Dit alles doe je vanuit eigenaarschap, meewerkend en coachend naar het team.

Beschik jij over de volgende tools?Klantgericht zijn is jouw passie en je denkt graag mee met de vakman en je ondersteunt je team hierin; Je hebt sterke communicatieve vaardigheden om je team te motiveren, coachen en begeleiden en te schakelen tussen vestiging, regiomanager en hoofdkantoor; Je gaat proactief aan de slag, schakelt tussen verschillende taken, je ziet wat er moet gebeuren en pakt dit samen met je team op; Je bent flexibel: maandag tot en met vrijdag zijn onze winkels open van 7:00 tot 18:00.

Zaterdag is dit van 8:00 tot 17:00.

Het werken op deze uren is voor jou geen probleem; Kennis delen en een team coachen doe je van nature; Je hebt ervaring in leidinggevende functies, bij voorkeur binnen retail en je bent thuis in het bespreken van verkoopcijfers en doelstellingen.

Nauwkeurig werken is onmisbaar om alle leidinggevende taken in goede banen te leiden; Je bent competitief en je voelt eigenaarschap voor jouw shop.

Wij bieden jou de volgende tools: Een contract van 12 maanden, in de toekomst uitzicht op onbepaalde tijd; Een salaris van €,81 à €,74 en 8% vakantietoeslag; Een sharesaveplan (aandelenoptieregeling); Leuke extra’s zoals een bedrijfsfitnessregeling, verjaardags- en kerstattenties en een fietsplan; 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid tot het inkopen van 5 extra verlofdagen); Groot aanbod online trainingen (van Good Habitz) voor persoonlijke ontwikkeling plus de Toolstation Academy voor leidinggevenden;20% personeelskorting op ons assortiment; Reiskostenvergoeding van €0,23 per km (min.

10 km en max.

30 km enkele reis); Een goede pensioenregeling vanaf 18 jaar;

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Vestigingsmanager provincie noord-holland

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  0 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Toolstation

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie