AdvertentieReachtruckchauffeur, Orderpicker, Vianen

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2194885793
2,800 €
Reachtruckchauffeur, Orderpicker, Vianen
Netherlands, Utrecht, Vianen,
Gewijzigd June 16, 2024

Omschrijving

Snel naar Logistieke functie in dagdiensten, op 10 minuten van Utrecht, voor bijna €2800 per maand?Ben jij die orderpicker en reachtrucker die wij zoeken? In ons nieuwe magazijn in Vianen (regio Utrecht) zijn wij op zoek naar nieuwe logistieke helden die de bestellingen van onze monteurs willen verzamelen en klaarzetten, waarbij je voor ongeveer een kwart van de tijd met de reachtruck aan de slag gaat.

Daarnaast werk je altijd in dagdiensten van 07:30 tot 16:00, dus in de avonden en weekenden ben je lekker vrij! Bovendien heb je de mogelijkheid om binnen ons bedrijf door te groeien in verschillende functies.

Ons nieuwe magazijn is bijna klaar voor gebruik, dus we vragen je om de eerste paar maanden in ons huidige magazijn in Rotterdam te werken.

Maar maak je niet druk! Het magazijn is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer en wij vergoeden gewoon jouw reiskosten.

Kijk snel verder wat wij jou nog meer kunnen bieden! Een vast salaris van ruim €16,00 per uur (bijna €2800 per maand)Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast Een voltijd dienstverband van 40 uur Geweldige mogelijkheden om door te groeien Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer Je beheerst de Nederlandse taal Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat Je hebt je VCA gehaald of je bent bereid deze nog te halen Je hebt al eerdere ervaring in de logistiek, bij voorkeur als reachtruckchauffeur Je houdt van aanpakken: niet lullen, maar poetsen Je bent bereid om de eerste paar maanden in Rotterdam te werken

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Reachtruckchauffeur, orderpicker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,800 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Start People

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie