AdvertentieQhse Manager, The Hague

Netherlands, South Holland, The Hague
Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2188784286
Free
Qhse Manager, The Hague
Netherlands, South Holland, The Hague,
Gewijzigd June 11, 2024

Omschrijving

Wat wordt jou geboden? Salarisindicatie: tot €5.,- tot €7.,- per maand;36-40 uur per week;29 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen; Reiskostenvergoeding; Goede Pensioensregeling; Collectieve ziektekostenverzekering; Bedrijfsfitnessplan; Laptop en telefoon van de zaak.

Functieomschrijving Als QHSE Manager werk je nauw samen met het managementteam om de veiligheids- en kwaliteitscultuur binnen de organisatie te ontwikkelen en te implementeren.

Hierbij maak je gebruik van de diverse managementsystemen van de organisatie, die de basis vormen voor je werkzaamheden.

Het behouden van de certificeringen van deze systemen is een belangrijk onderdeel van je rol.

Daarnaast draag je op strategisch niveau bij aan de opzet en invoering van nieuwe programma’s op het gebied van QHSSE binnen de organisatie en zorg je voor de implementatie daarvan in Nederland.

Wat je gaat doen: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Directie en Management van de diverse vestigingen in Nederland.

Samen zorgen jullie voor strategische en dagelijkse verbetering van de prestaties op het gebied van QHSSE: Je geeft leiding aan een klein team van QHSSE-professionals; Je ondersteunt de QHSSE-Business Partners, die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van veiligheids- en kwaliteitseisen op een groot aantal veelzijdige en specialistische projecten; Je rapporteert naar de diverse stakeholders de mate van compliance als het gaat om de eisen die vanuit de diverse managementsystemen aan de bedrijfs-en projectprocessen worden gesteld; Je bent verantwoordelijk voor compliance aan lokale wet- en regelgeving zoals RI&E, BHV en regelgeving op het gebied van duurzaamheid.

Je beschikt over sterke leiderschaps- en communicatievaardigheden om teams effectief te motiveren, begeleiden en ondersteunen bij het bereiken van de QHSSE-doelstellingen.

Deze functie biedt geen afwisseling met praktijkwerk.

Ben jij klaar voor een uitdaging bij een mooie organisatie? Solliciteer dan direct! Functie eisen Hbo werk- en denkniveau; In bezit van een HVK of soortgelijke diploma;5+ jaar ervaring in een soortgelijke functie; Kennis van VCA**, ISO, ISO, ISO, ISO en Co2 prestatieladder; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel Jij komt te werken voor een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van geotechniek, geodata en geoscience.

Met haar passie voor het verkennen van de planeet speelt zij een cruciale rol in diverse industrieën zoals energie, infrastructuur en mijnbouw.

De organisatie bestaat uit meer dan 11.

medewerkers verspreid over diverse landen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Qhse manager

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie