AdvertentieProjectleider Huisvestingsoplossingen, Waalwijk

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2207466356
Free
Projectleider Huisvestingsoplossingen, Waalwijk
Netherlands, Noord-Brabant, Waalwijk,
Gewijzigd June 26, 2024

Omschrijving

Over de organisatie Complete huisvestigingsoplossingen met het oog op detoekomst staan centraal bij deze middelgrote aannemer.

Alle aspecten vannieuwbouw tot en met renovatie en onderhoud behoren tot de specialiteit van ditfamiliare bedrijf.

Duurzaamheid wordt gerealiseerd met behulp van GPR gebouw en BREEAM en is er extra aandacht voor de veiligheid en orde op de bouwplaats.

Omdat het bedrijf graag zijn familiare uitstraling wil behouden is er extraveel aandacht voor de ontwikkeling en welzijn van het personeel.

Zo heeft hetde erkenning van leermeesterbedrijf en bieden ze loopbaantrajecten enopleidingsbudgetten aan.

Voor hun laatst aangenomen grote woningbouwprojectzijn ze op zoek naar een versterking van hun huidige team wat deze vacature totstand heeft doen komen.

Functieomschrijving Als Projectleider draag je samen met je collega ingenieurs zorg voor tijdige en (technisch) correcte afwikkeling van de opdrachten van VO t/m DO en de volledige Engineeringfase van de onderhanden projecten.

Je controleert, begeleid en motiveert.

Ook onderhoudt je contacten met opdrachtgevers, bouwpartners en adviseurs.

Daarnaast verzorg je de directievoering of het bouwtoezicht tijdens de uitvoering.

Je volgt ontwikkelingen zoals BIM, Lean, ketenintegratie, nieuwe contractvormen, binnen de sector op de voet en neemt de organisatie, je team en de medewerkers daarin mee.

Je voert onder andere de volgende taken uit: Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van VO t/m oplevering Je realiseert projectdoelstellingen en bewaakt de projectvoortgang aan de hand van de GOTIK-methode Je bent verantwoordelijk voor projectadministratie en projectdocumentatie Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie m.b.t.

de toegewezen projecten Het juist, tijdig en volledig rapporteren over de voortgang van projecten Het op een representatieve wijze vertegenwoordigen van het bedrijf Jouw profiel Voor de functie van Projectleider voldoe je aan de volgende eisen: Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde of vergelijkbaar Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie Je bent sociaal- en communicatief vaardig Je bent analytisch en oplossingsgericht Je toont commercieel inzicht Je hebt een coachende en motiverende houding t.a.v.

de medewerkers Aanbod Salarisindicatie: € 5.500 - € 6.500 bruto per maand Laptop, telefoon en auto van de zaak Je krijgt alle vrijheid om je werk naar wens in te vullen, denk aan flexibel in te delen verlofdagen, werktijden en werkplekken Je werkt met een ijverig team van enthousiaste en zelfsturende collega’s Er wordt goed voor je gezorgd; gezond eten, sportfaciliteiten en een goed pensioen Naast een prima salaris ontvang je winstuitkeringen en behoort een toekomstig partnerschap tot de mogelijkheden

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Projectleider huisvestingsoplossingen

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie