AdvertentieProjectcoördinator, Roosendaal

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2202281105
4,600 €
Projectcoördinator, Roosendaal
Netherlands, Noord-Brabant, Roosendaal,
Gewijzigd June 22, 2024

Omschrijving

Bij onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de infrastructuur, zijn we op zoek naar een gedreven Projectcoördinator Assetmanagement.

In deze rol ben je de spil in het voorbereiden, begeleiden en coördineren van ons GWW onderhoudscontract.

Je speelt een cruciale rol in het technische aspect van het project als technisch manager.

Samen met het Havenbedrijf van Rotterdam hebben we een langdurig GWW assetmanagement contract voor het beheer en onderhoud van hun gebied.

Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoudsconcept en zorg je ervoor dat de kwaliteitseisen voldoen aan de wensen van onze opdrachtgever.

Je gaat proactief in gesprek met de klant over de uitvoering en coördineert vervolgens de werkzaamheden met ons uitvoeringsteam.

Naast het coördineren van taken, ben je ook betrokken bij het aanvragen van offertes, opstellen van VTW's (Vraag Tot Wijziging) en aanbiedingen, en houd je de voortgangsrapportages en kostenbewaking nauwlettend in de gaten.

Je bent de schakel tussen ons team, de projectmanager en de contractmanager.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Solliciteer dan direct!Organisatie Senior Projectcoördinator: ''Bij deze opdrachtgever ben je aan het juiste adres wanneer je van hard werken houdt.

Het is een groot aannemersbedrijf met ruim 1300 mensen in dienst.

Iedereen heeft hier een echte aannemersmentaliteit.

Onze organisatie is gespecialiseerd in vele disciplines zoals Telecom, Verkeerstechnieken, Rail maar ook GWW.

Door groei van het bedrijf op mijn afdeling grond-weg en waterbouw zijn we naar iemand opzoek die ons team kan komen versterken.

Ik ben hier vanuit school ingestroomd en tal van kansen gehad en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.

Je raakt hier nooit uitgeleerd.

Ik ontmoet je graag onder het genot van een bak koffie zodat we kunnen kennis maken''Werksfeer Bij onze opdrachtgever is de sfeer allesbehalve standaard.

We zijn een team van gedreven professionals die geloven in de kracht van samenwerken.

Hier wordt jouw input niet alleen gewaardeerd, maar ook actief gezocht.

We zijn open en transparant, omdat we weten dat de beste ideeën vaak ontstaan in een omgeving waarin iedereen zich gehoord voelt.

Wat onze werkomgeving echt uniek maakt? Dat is de energie die we samen brengen.

We streven naar succesvolle projecten, maar ook naar een werkomgeving waarin je je gewaardeerd en gesteund voelt.

Initiatief nemen wordt aangemoedigd en persoonlijke groei staat hoog op onze agenda.

Functiebeschrijving Wat ga je doen als Projectcoördinator Assetmanagement?Als Projectcoördinator krijg je bij start een gedegen inwerktraject, waarin je kennismaakt met diverse disciplines binnen de organisatie en daarnaast trainingen volgt.

Onder begeleiding van een vakspecialist denk je mee met de huidige werkprocessen en werk je mee aan nieuwe infrastructurele projecten.

Naarmate jouw zelfstandigheid vordert, word je de verbindende factor als het gaat om het coördineren van deze projecten.je maakt planningen en houdt rekening met eventuele afwijkingenje werkt nauw samen met de collega's en zorgt voor een goede afstemminghet controleren van begrotingen en verzorgen van vergunningen en rapportagessamen met het team verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en coördineren van de projecten Functie-eisen Wie ben jij?Je beheerst de projecten.

Hierdoor is het belangrijk om te beschikken over organisatie skills waardoor je makkelijk het overzicht kan bewaren.

Daarnaast zoeken zij een communicatief persoon met een proactieve houding.

De projecten bevinden zich op meerdere locaties in het land, dus is het belangrijk dat je het leuk vind om te reizen.

Tot slot neem je graag de verantwoordelijkheid en heb je bewust een veilige aanpak.afgeronde HBO opleiding richting de Civiele Techniekenige ervaring binnen de GWW is mooi meegenomenuitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Arbeidsvoorwaarden Wat worden je voorwaarden als Projectcoördinator?In deze uitdagende positie neem je veel hooi op je vork en daarom mag je ook een passend arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

Naast een informele werkomgeving, werk je samen met vakcollega's die elke dag streven naar het beste resultaat.

Wat krijg jij nog meer aangeboden?een leuke en veelzijdige baan in een dynamisch en groeiend bedrijfer worden regelmatig evaluaties gehouden om te kijken naar je potentieel en groeikansen25 vakantiedagen en 18 Adv dageneen salaris van €3500 tot €4600auto van de zaak8,33% vakantiegeld over je jaarsalarisreiskostenvergoeding en pensioenregeling

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Projectcoördinator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  4,600 € / Maandelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie