AdvertentieProject Coördinator, Delft

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2171674980
4,800 €
Project Coördinator, Delft
Netherlands, Zuid-Holland, Delft,
Gewijzigd May 28, 2024

Omschrijving

Heb jij ook al enkele jaren ervaring in het aansturen van diverse projecten, maar nog niet het maximale eruit gehaald? Jouw toekomst ziet er veelbelovend uit! Want jij krijgt nu de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als Projectcoördinator Energie binnen een grote en innovatieve organisatie Organisatie Deze opdrachtgever is één van de voorlopers op gebied van energietransitie.

Een grote uitdaging met vele obstakels, maar ze zijn strijdvaardig om dit proces vol aan te gaan.

Dit willen zij voornamelijk bewerkstelligen door innovatief te zijn, voorop in de strijd te gaan en uitmuntend te zijn in haar dienstverlening.

Dit begint bij jezelf en daarin werken ze ook naar een schonere organisatie.

Denk hierbij aan milieu, mobiliteit, duurzaamheid en het gebruik van energie en grondstoffen.

Mede door deze veranderingen zijn ze op zoek naar een Projectcoördinator Energie.

Werksfeer Meteen vanaf dag één maak je deel uit van een groot projectteam.

Aan technisch inzicht en expertise geen gebrek en de afdeling is er zo opgericht dat er ook ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

Hierin kan worden samengewerkt met elkaar, zodat je elkaar kan versterken en aanvullen.

Dit komt de werksfeer erg ten goede en geeft het gevoel dat je het te samen bereikt.

Functiebeschrijving Wat ga je doen als Projectcoördinator?Als startende Projectcoördinator krijg je bij start een gedegen inwerktraject, waarin je kennismaakt met diverse disciplines binnen de organisatie en daarnaast trainingen volgt.

Onder begeleiding van een vakspecialist denk je mee met de huidige werkprocessen en werk je mee aan nieuwe infrastructurele projecten.

Naarmate jouw zelfstandigheid vordert, word je de verbindende factor als het gaat om het coördineren van deze projecten.je maakt planningen en houdt rekening met eventuele afwijkingenje werkt nauw samen met de collega's en zorgt voor een goede afstemmingje koopt de juiste materialen voor ieder projecthet opstellen van diverse plannen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en financiënanticiperen op calamiteiten en met je creatieve skills een oplossing zoeken Functie-eisen Wie ben jij?Je kan goed werken in projectteams, groot of klein.

Daarnaast is coördineren jou op het lijf geschreven en kun je goed de organisatiedoelen waarborgen.

Voor advies, slimme en kwalitatief goede ontwerpen en oplossingen kan iedereen bij jou terecht, want je deelt graag je kennis! Voor de rest ben je:een echte teamplayerminimaal 1-3 jaar werkervaringafgerond HBO richting Technische bedrijfskundeje bent communicatief vaardigje hebt affiniteit met techniek en infrastructuur Arbeidsvoorwaarden Wat worden je voorwaarden als Projectcoördinator?Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden ze de kans om te groeien in een stimulerende en dynamische omgeving.

Je wordt onderdeel van een team dat zich inzet voor het succesvol coördineren van uitdagende projecten.flexibel & hybride werkenprettige werksfeer met een no-nonsens mentaliteitruimte voor eigen inbreng en genoeg vrijheid om je te ontwikkelen25 vakantiedagen en 13 ATV dageneen salaris van €3300 tot €4800auto van de zaak

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Project coördinator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  4,800 € / Maandelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie