AdvertentieProductie Medewerker, Sassenheim

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915249969
2,664 €
Productie Medewerker, Sassenheim
Netherlands, Zuid-Holland, Sassenheim,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Werk je graag in een 2 ploegendienst? Ben je de weekenden graag vrij? Ben je op zoek naar een vaste baan? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als productiemedewerker heb je een veelzijdige functie binnen onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het aan en afvoeren van diverse geproduceerde artikelen in normkarren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juist wegzetten van de karren in de koelcellen. Aan het begin van de dag ontvang je een planning en zorg je gedurende de dag dat alles op rolletjes verloopt.

Je werkt in 2 ploegendiensten van maandag t/m vrijdag. De dagdiensten werk je van 06:00 tot 15:00 uur en de avonddiensten werk je van 15:00 tot 23:00 uur. De weekenden ben je altijd vrij.

Dit krijg je

Een startsalaris van €2599 bruto per maand zonder toeslagen.Ploegen toeslagen van 25% en 50%Reiskostenvergoeding, ook binnen 10 kmNa een korte uitzendperiode een contract bij onze opdrachtgever

Dit ben je

Het betreft een fysieke functie dus het is belangrijk dat je fysiek in orde bent.Je bent 40 uur per week beschikbaar.Je bent proactief, flexibel en iemand die zijn schouders eronder wil zetten.Je hebt enige ervaring met productiewerkzaamheden of verwacht deze werkzaamheden snel op te pakken.Je werkt graag in teamverband om de klus samen te klaren.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar bestaat. Het bedrijf is sterk groeiende en heeft een leidende positie in de markt van koelverse salades, dips, tapas en vleeswaren. Bij het bedrijf werkt ruim 250 man en ze willen de komende jaren fors gaan uitbreiden.

Het bedrijf is gevestigd in de Duin en Bollenstreek en prima te bereiken uit Leiden, Hoofddorp en Alphen aan de Rijn.

Interesse?

Dit is jouw nieuwe job! Vragen? Bel

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Productie medewerker
Min. Salaris: 2370.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,664 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie