AdvertentieProcesoperator, Heerhugowaard

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2131064547
Free
Procesoperator, Heerhugowaard
Netherlands, Noord-Holland, Heerhugowaard,
Gewijzigd April 25, 2024

Omschrijving

Ben jij een ervaren procesoperator en zoek je een uitdagende baan in de 3-ploegendienst? Dan hebben wij een fantastische mogelijkheid voor jou! Je krijgt de kans om te werken in een moderne omgeving waar we essentiële producten produceren voor de procesindustrie, namelijk transportbanden.

Als je technisch onderlegd bent, leidinggevende ervaring hebt en enthousiast wordt van werken met diverse processen, dan is deze vacature op jouw lijf geschreven! Lees snel verder en solliciteer vandaag nog om deze perfecte kans te grijpen! En als kers op de taart bieden wij een aantrekkelijk salaris tot wel €3.500,- bruto per maand! Als procesoperator in de 3-ploegendienst zul je betrokken zijn bij verschillende processen, waaronder het vervaardigen van diverse lagen materiaal die worden gebruikt voor transportbanden.

Naast je eigen taken geef je leiding aan andere operators en houd je toezicht op de parameters.

Daarnaast ben je betrokken bij de volgende werkzaamheden: Productie aan de hand van de resultaten bijsturen; Aansturen van andere operators; Uitvoeren van analyses en de resultaten hiervan controleren.

Oplossen van technische storingen.

Dit betreft een technische functie als procesoperator waar het cruciaal is dat je het overzicht kunt behouden en in staat bent om stapsgewijs te denken.

Daarom verwachten wij de volgende kwaliteiten van een procesoperator: Technisch aangelegd; Een aantal jaren ervaring in een productieomgeving of maakindustrie is een pre; Ervaring als procesoperator; Enthousiasme en teamgeest; Als procesoperator kun je hier ervaring opdoen in een moderne werkomgeving, jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris tot wel €3500,- bruto per maand! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog de volgende redenen om te solliciteren: Goed salaris afhankelijk van ervaring tot € 3.500,- bruto per maand; 20% ploegentoeslag; Gezellige werkomgeving; Doorgroeimogelijkheden; Interessante processen; Ontwikkelingsmogelijkheden; Vast contract bij goed functioneren Wil jij aan de slag bij een stabiel bedrijf in de procestechniek als procesoperator? Solliciteer direct of stuur jouw cv naar beau.ligthart@pro-industry.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Procesoperator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Pro Industry

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie