AdvertentieProces Operator, Oss

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2235945262
Free
Proces Operator, Oss
Netherlands, Noord-Brabant, Oss,
Gewijzigd July 10, 2024

Omschrijving

Heb jij ervaring in de productie en ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Over de opdrachtgever Voor een productiebedrijf in Oss zijn wij op zoek naar een proces operator in 5 ploegendienst.

Je gaat werken voor een wereldwijde marktleider die smaakversterkers ontwikkelt en produceert.

Het is een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook zeker gelachen.

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare productiemedewerker die proactief kan handelen.

Samen met je collega's zorg jij er namelijk voor dat het proces goed verloopt.

Dit doe je voornamelijk door het bedienen en instellen van de machines, controle werkzaamheden en het bestickeren van de gevulde zakken. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: Ontvangen van planning.

te verrichtten verpakkingswerkzaamheden; Controleren op aanwezigheid van benodigde verpakkingsmaterialen; Instellen, omstellen en opstarten van de verpakkingsmachine; Storten en afzakken van de producten; Controleren van verpakkingen op gewicht, bedrukkingen,.; Producten op pallets plaatsen; Goederen in het magazijn plaatsen.

heftruck. De werktijden zijn in 5 ploegen, dus je werkt 2 x 6.00- 2x14.00/14.00-22.00 en 2x 22.00-6.00 uur en dan ben je 4 dagen vrij.

Dit systeem gaat altijd door dus ook in weekenden en met feestdagen.

Salaris ligt tussen 13 en 16 euro bruto en de toeslag in 5 ploegen is 131%Wat wij jou bieden: Salaris op basis van ervaring;25 vakantiedagen;8,33% vakantiegeld; Bij goed functioneren kans op een vast contract; Mogelijkheden om door te groeien tot shiftleader.

Wat vragen wij van je: Afgeronde technische opleiding op MBO-niveau of relevante werkervaring (0-3 jaar); Bereidheid om in een 5-ploegendienst te werken; Een proactieve houding en een sterk probleemoplossend vermogen; Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest; Kwaliteitsbewust en detailgericht.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Proces operator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie