AdvertentiePoedercoater | Nts Bergeijk, Bergeijk

Netherlands, North Brabant, Bergeijk
Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2189281252
3,815 €
Poedercoater | Nts Bergeijk, Bergeijk
Netherlands, North Brabant, Bergeijk,
Gewijzigd June 11, 2024

Omschrijving

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt.

Ben jij nauwkeurig en breng jij graag de finishing touch? Ben jij zelfstandig en heb jij aandacht voor kwaliteit? Ga dan aan de slag als Poedercoater bij NTS Bergeijk  en versnel mee!Functieomschrijving Als Poedercoater bij NTS Bergeijk ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en poeder coaten van aangeleverde onderdelen met behulp van de benodigde middelen.

Daarnaast ben jij in staat om zelfstandig de te gebruiken spuitapparatuur te in- en afstellen.

Als Poedercoater kan je zelfstandig de aangeleverde werkplaatsmappen interpreteren.

Tevens draag je zorg voor het afspuiten van onderdelen met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de af te leveren producten.

Verder zijn jouw werkzaamheden: Het bestuderen van de werkplaatsmappen, waarin product tekeningen zitten en gegevens over vereiste voorbewerkingen, te gebruiken poeders en kwaliteitseisen; Voorbewerken van aangeleverde onderdelen; In- en afstellen van te gebruiken spuitapparatuur.

Functie-eisen Je bent een ervaren Poedercoater met minimaal drie jaar werkervaring; Je beschikt over minimaal MBO-niveau; Je hebt kennis en ervaring ten aanzien van de diverse voorbewerkingen, typen poeders en poedercoattechnieken; Je spreekt Nederlands in woord en geschrift; Je hebt een zelfstandige werkhouding maar werkt ook graag in teamverband om samen het beste resultaat te bereiken.

Jouw arbeidsvoorwaarden Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt.

Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen.

Wij investeren zowel in techniek, als in jou als toekomstige collega!Bij jouw uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden: Uitstekende pensioenregeling bij PME; Marktconform salaris van €2.950,98 tot €3.815,11; Reiskostenvergoeding die middels een vaste vergoeding maandelijks wordt uitbetaald met een maximum van 50 KM/enkele reis en een vergoeding á €0,21 per km; Persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bijvoorbeeld door trainingen en/of opleidingen;27 vakantiedagen én daarnaast nog eens 13 ADV dagen.

Over NTSBij NTS versnellen we innovatie.

Hoe we dit doen? Met onze technische expertise verzorgen wij van A tot Z (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee wij technische innovaties van onze klanten verbeteren.

Dit doen wij voor klanten die actief zijn binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën.

Van de tekentafel tot de testfase is NTS betrokken in het proces.

Accelerating the Future betekent voor ons ook dat we streven naar lange termijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Interesse?Solliciteer direct en stuur je cv (en eventuele motivatie) via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Recruiter Manon Leighton op 06-24956466 of per e-mail via: manon.leighton@nts-group.nl.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Poedercoater | nts bergeijk

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,815 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie