AdvertentieService Monteur Miele Regio Zwolle, Zwolle

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1928668806
3,400 €
Service Monteur Miele Regio Zwolle, Zwolle
Netherlands, Overijssel, Zwolle,
Gewijzigd November 18, 2023

Omschrijving

Werken bij een A-organisatie met A-merk producten! Jij zorgt ervoor dat alle apparaten van de zakelijke klanten optimaal functioneren.

Dit ga je doen

Miele Nederland B.V. staat o.a. bekend om de hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Naast de huishoudelijke tak bedienen zij in verschillende disciplines ook de zakelijke markt. Jij komt te werken in de discipline HCS (Horeca, Care & Selfservice). De machines die je installeert, waar je gepland onderhoud aan pleegt en storingen aan verhelpt zijn voornamelijk industriële wasmachines, grotere vaatwasmachines en reinigingsmachines die terug te vinden zijn in ziekenhuizen, grotere schepen/jachten, restaurants, gevangenissen etc. Naast de grotere installaties komen er ook kleinere apparaten voor, zoals deze voor consumenten ook gebruikt worden, maar met meer vermogen.

Als service monteur bij Miele Nederland B.V. ben je werkzaam in de regio waar jij woonachtig bent. Na een goed intern opleidingstraject op het hoofdkantoor in Vianen draai je mee met collega servicemonteurs. Hoewel het een zelfstandige functie is sta je nauw in contact met collega monteurs en je collega’s op het hoofdkantoor. Elke klantvraag is uniek en heeft zijn eigen technische uitdaging. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is!

Kortom bestaan je werkzaamheden uit

 • Klanten adviseren over gebruik en onderhoud
 • Installatie en inbedrijfstellen van de machines
 • Onderhoud plegen
 • Storingen diagnosticeren en deze verhelpen

Naast een uitdagende fulltime baan bij een prachtige werkgever kan je rekenen op

 • Een jaarsalaris tussen € 40.000 en € 47.000 bruto per jaar (inclusief vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering)- Premievrij pensioen (bruto- netto scheelt dit aanzienlijk)- Laptop, smartphone en een bedrijfsbus- Een gedegen interne opleiding en ontwikkelingskansen binnen de organisatie- Mooie kortingen op Miele Nederland B.V.-producten

Om in aanmerking te komen voor de functie van servicemonteur herken jij je in het volgende

 • Afgeronde technische opleiding (elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica is een pré) of relevante werkervaring in de techniek- Goede communicatieve vaardigheden en representatief- In het bezit van een geldige rijbewijs B- Zelfstandig en proactief kunnen werken- Je bent woonachtig in de regio van Zwolle

Hier ga je werken

Miele Nederland B.V. staat wereldwijd bekend om hun betrouwbare en kwalitatieve producten. In Nederland is het hoofkantoor gevestigd in Vianen. Hoewel het een wereldspeler is ben je geen nummer en zijn de lijnen binnen de organisatie kort. Zo als ze bij hun producten kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan geldt dit ook voor werkgeverschap. Miele Nederland B.V. kent veel collega’s met lange dienstverbanden en trots zijn op wat ze samen bewerkstellen.

Interesse?

Benieuwd of het Miele DNA ook bij jou past? Reageer dan nu en dan neemt Ralf zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kan je WhatsAppen of bellen met Ralf via of per mail.

Ik heb gesolliciteerd, en nu?

 • Kennismakingsgesprek bij WerkTalent om jouw wensen, de vacature en het bedrijf te bespreken
 • Wij brengen ons enthousiasme over aan het bedrijf als er een match is
 • De match is er! Het bedrijf wil graag met je in gesprek. Wij begeleiden je met tips en tricks zodat je voorbereiding op en top is

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Service monteur miele regio zwolle
Min. Salaris: 2400.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,400 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie