AdvertentieMonteur Regio Gebonden| €2650-€3000 Startsalaris, Zoetermeer

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2215617072
3,000 €
Monteur Regio Gebonden| €2650-€3000 Startsalaris, Zoetermeer
Netherlands, Zuid-Holland, Zoetermeer,
Gewijzigd June 30, 2024

Omschrijving

Dit ga je doen In deze unieke buitendienst functie ga je met een nieuwe bus (Ford Transit Connect) en het allerbeste gereedschap (merk: Milwaukee) richting de klant.

Je begeeft je op de particuliere markt en gaat trapliften installeren bij hulpbehoevende mensen, dit kunnen ouderen zijn maar het komt ook voor dat het een jong persoon betreft met ieder weer een eigen en uniek verhaal.

Als monteur trapliften plaats je dagelijks een lift om de mensen weer naar boven te helpen en hun vrijheid weer een stukje terug te geven, dus een hele belangrijke en vooral dankbare baan.

De 1e 6 weken wordt je volledig ingewerkt door een collega uit jouw regio om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan, weet je het even niet meer? Geen nood! Er is altijd een collega in de buurt.

Tevens heeft elke regio een eigen groepsapp, dus elkaar helpen hoor erbij.

Zoals al beschreven krijg je een prachtige bus mee met goed gereedschap en een telefoon van de zaak.

De traplift onderdelen worden door een speciale dienst aangevuld terwijl jij in bed ligt om op te laden voor de volgende leuke werkdag, je hoeft dus niet dagelijks naar de zaak.

Het komt wel eens voor dat er wat overuren gemaakt moeten worden, je kan mensen natuurlijk niet laten zitten met een halve traplift, maar dit wordt rijkelijk beloond doormiddel van leuke bonussen per gewerkt overuur. Nog een leuk voordeel is dat jouw werkuren al starten op het moment dat je thuis weg rijd tot op het moment dat je weer thuis bent! Lekker toch? Reistijd is dus werktijd, ook als je in de file staat terug naar huis!Het is een heel verhaal en bekleed je verschillende functietitels, klinkt heel zwaar maar eigenlijk valt dat wel mee.

Heb je technische affiniteit en heb je 2 rechterhanden? Dan zoeken wij jou! Dus sleutel jij graag aan bijvoorbeeld, auto's of brommers, of vindt jij het heerlijk om computers in- en elkaar te halen dan kom je zeker in aanmerking.

De technische affiniteit en het sociale aspect is het belangrijkst voor deze functie WIJ ZOEKEN ALTIJD LANDELIJK VOOR ONZE OPDRACHTGEVER, MAAR ALLE BUITENDIENST FUNCTIES ZIJN REGIO GEBONDEN, DUS HET IS OOK NOG EENS LEKKER IN DE BUURTDit krijg je Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook: Een goed STARTsalaris tussen de €2650 - €3000 euro; Auto / werkbus van de zaak en gereedschap; Vast werk, full time; In het bezit van een geldig rijbewijs;1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor) + het is onwijs goed geregeld; Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek / installatietechniek / mechatronica (dit kan ook zijn als hobby); Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig.

Telefoon van de zaak; Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent); Toeslag van 125% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan (in principe is dat al je reistijd); Toeslag na 10 gewerkte uren per dag is 150% (dit komt bijna niet voor); Mocht je een keer op een zaterdag een traplift installeren (komt nauwelijks voor) krijg je en je toeslagen en een bonus van €250; Wanneer je bent overgenomen krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, oftewel 40 vrije dagen per jaar; Zij maken gebruik van een a la carte systeem, je kan dagen inleveren voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, laptop, fiets, hellofresh pakketten etc; Dagdiensten; Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden; Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken; Teamuitjes.

Dit ben je Je bent woonachtig in omgeving Zoetermeer, Pijnacker, Bleiswijk, Nootdorp, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Delft en omgeving; Je ben op zoek naar vast werk, full time; Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor) en zal pas later aan bod komen; Tevens is dit zo goed ingeregeld dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Je hebt technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek / installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby); Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig; Je kan een VOG-verklaring aanvragen en krijgen (wordt vergoed); Je bent in het bezit of bereidt om je VCA certificaat te behalen (dit regelen wij).

Hier ga je werken Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt.

Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf.

Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche.

Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk.

Het bedrijf is kerngezond!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Monteur regio gebonden| €2650-€3000 startsalaris

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,000 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werk Talent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie