AdvertentieJurist Bouw, Zaandam

Laatste update 2024-05-21
Vervalt 2024-06-21
ID #2151499748
5,830 €
Jurist Bouw, Zaandam
Netherlands, Noord-Holland, Zaandam,
Gewijzigd May 11, 2024

Omschrijving

Over de functie

Schaal 10 | 32-36 uur | Medior/Senior | Jurist Bouw | Gemeente Zaanstad | Hybride werken mogelijk | ZZP en Detachering

In Zaanstad vinden veel bouw- en verbouwingsactiviteiten plaats, met als doel het bieden van aangename en veilige woon- en werkruimtes voor bedrijven en bewoners. Dit is van essentieel belang vanwege de sterke verstedelijking in onze regio. Om dit alles in goede banen te leiden, zijn er tal van regels, wetten en voorschriften vastgesteld. Soms kan het echter voorkomen dat een gebouw wordt opgetrokken zonder de vereiste omgevingsvergunning, of zelfs dat de gebruikte materialen of afmetingen niet conform zijn. Ook kunnen er situaties ontstaan waarin een bedrijfspand plotseling permanent bewoond wordt, terwijl dit niet is toegestaan, of waarbij een woning met twee appartementen eigenlijk alleen als eengezinswoning mag dienen. In dergelijke gevallen, en vele andere, wordt er een beroep gedaan op jouw inzet!

Jouw taken zullen onder meer omvatten:

- Het versturen van ambtelijke waarschuwingsbrieven en indien nodig het opleggen van sancties wanneer de eigenaar geen correcties wenst aan te brengen.

- Het voeren van zienswijzegesprekken en mogelijk het verdedigen van jouw genomen besluiten voor een bezwaarschriftencommissie.

- Het nemen van verantwoordelijkheid voor de juridische afhandeling van handhavingsdossiers.

Je zult nauw samenwerken met inspecteurs die ter plaatse aanwezig zijn en tevens samenwerken met collega-juristen binnen het juristenpiket.

Wat biedt Maandag® jou:

- Salaris conform cao-gemeenten (Schaal 10 €3953,33 - €5830,00);

- Reiskosten vergoeding van €0.23 per kilometer of €3 netto thuiswerkvergoeding;

- Toegang tot de Maandag® Academy;

- Eindejaarsuitkering;

- Een pensioenregeling van Be Frank;

- Vakantietoeslag van 8,33%;

- Laptop en Telefoon

Interesse in de boven beschreven vacature? Laten we in contact komen! 0623498624 of stuur je CV naar sabine.buis@maandag.nl

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde juridische HBO of WO opleiding;

- Ervaring in de handhavingspraktijk, gericht op Bouw en Ruimtelijke Ordening;

- Je bent politiek en bestuurlijk sensitief;

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol bij een overheid gerelateerde organisatie;

- Ervaring op handhaving van monumenten is een sterke pré;

Over het bedrijf

Zaanstad behoort tot de 15 grootste gemeenten van Nederland en is onderdeel van de metropoolregio Amsterdam. Het is een bruisende, industriële stad, die volop in ontwikkeling is. In 2040 is onze stad naar verwachting uitgegroeid tot een stad met ruim 200.000 inwoners. Werken bij Zaanstad is uitdagend, afwisselend met veel ruimte en verantwoordelijkheid. Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit al snel aan tafel met degenen die de beslissingen nemen. Wij werken vanuit een open grondhouding: nieuwsgierigheid, luisteren, inleven en verbinden. Wij gaan met alle betrokken partijen, zowel intern als extern, een partnerschap aan, zodat wij op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Bouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Jurist bouw
Min. Salaris: 3953

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  5,830 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie