Advertentie(junior) Medewerker Technische Dienst | Fulltime, Waspik

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1918100343
3,900 €
(junior) Medewerker Technische Dienst | Fulltime, Waspik
Netherlands, Noord-Brabant, Waspik,
Gewijzigd November 10, 2023

Omschrijving

Ervaring of net een starter die aan de slag wil als technische dienst medewerker in een groot en gaaf machinepark? Solliciteer dan direct op deze toffe funtie.

Dit ga je doen

Als (junior) Medewerker Technische Dienst ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het algehele onderhoud aan het machinepark. Jouw takenpakket is zeer divers en zal bestaan uit verschillende werkzaamheden:- Storingen voorkomen en oplossen- Controles uitvoeren, zowel mechanisch als elektrisch- Aanpassingen verrichten aan de machines- Oplossen van structurele technische problemen- Optimaliseren en realiseren van verbeteringen aan het machinepark

Je bent als (junior) Medewerker Technische Dienst verantwoordelijk voor het complete machinepark van de productie. Ervaring is mooi meegenomen, maar ben jij net van school af en wil jij in een toffe industrie omgeving werken dan ben jij ook zeker welkom. Het complete takenpakket wordt jou uitgelegd en je ervaring en kennis mag je bij onze klant gaan ontwikkelen.

Dit krijg je

 • Fulltime functie (40 uur) in dagdienst en eventueel in 3-ploegen- Ploegentoeslag 12%-27%- Salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring- Uitzicht op een vast contract- Eindejaarsuitkering- Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld leidinggevende

Dit ben je

 • Een afgeronde opleiding MBO4 in de richting van Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde- Ervaring in de productiesector is een pré- Bereid om eventueel in een 3-ploegen rooster te werken- Je denkt in oplossingen en weet problemen te verhelpen

Hier ga je werken

Als (junior) Technische Dienst Medewerker ga jij aan de slag bij onze klant Maasoever in Waspik. Maasoever verwerkt verse groentesoorten tot diepvriesproduct. In grote lijnen worden vooral biologische producten met speciale eisen aan met name de kwaliteit geproduceerd door onze ruim 75 medewerkers.Bij Maasoever zijn ze ook gespecialiseerd in het verwerken van speciale eisen van klanten.

Maasoever beschikt over 3 productielijnen voor het verwerken van groente tot diepvriesproduct. Met de verschillende verwerkingslijnen kunnen er diverse groentesoorten die in Noordwest Europa geteeld worden, verwerkt worden. De IQF tunnel freezer met extreme temperatuur en luchtverplaatsing zorgt ervoor dat de groenten los worden ingevroren. De inpakafdeling heeft 3 inpaklijnen waar de groenten worden ingepakt. De groentes kunnen worden ingepakt tot en met zakken van 25 kilo. Alle zakken worden voorzien van etiket en verpakkingen die specifiek door de klant ontwikkeld zijn.

Na de bewerkingstappen worden de producten opgeslagen in vriescellen. Hier worden de producten goed en zorgvuldig bewaard.

Interesse?

 • Interesse?

Past deze vacature bij jou en zie jij jezelf aan de slag gaan als (junior) Technische Dienst Medewerker? Solliciteer dan snel en dan neemt Kirsten Janssens zo snel mogelijk contact met je op om jouw sollicitatie te bespreken. Voor vragen kun jij haar bellen via of via e-mail:.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: (junior) medewerker technische dienst | fulltime
Min. Salaris: 3000.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,900 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie