AdvertentieAllround Productiemedewerker Dagdienst, Waalwijk

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2024-01-04
ID #1915249011
3,000 €
Allround Productiemedewerker Dagdienst, Waalwijk
Netherlands, Noord-Brabant, Waalwijk,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Werk jij graag met je handen? Wil jij een goed betaalde baan en direct op contract bij de opdrachtgever?
Dagdienst, €2000 - €3000

Dit ga je doen

Wat ga je doen als productiemedewerker?Als productiemedewerker word je allround opgeleid en ingezet aan diverse machines die op de zagerij afeling staan.Samen met het team zorg je er voornamelijk voor het voorbereiden, en het bewerken van hierbij aan zagen, boren en frezen. Hierin ga je ten alle tijden voor een perfect resultaat!Je stelt dus machines in en onderhoud deze. Verder draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplaats!

Het werk is in dagdienst en overwerken komt niet of nauwelijks voor!De werktijden zijn tussen 08.00 & 17.00.

Er is ruimte voor een leerling en voor een ervaren kracht.Ervaring is dus geen eis!

Wij bieden jou

 • Een gezellig klein team waar je onderdeel van gaat zijn- informele werksfeer en een schoon en opgeruimde werkruimte- Jaarlijkse bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel- Salaris tussen de € 2000- € 3000 bruto per maand- Direct op contract bij de opdrachtgever; mogelijkheid om een vast contract te verdienen!- Ontwikkelingsmogelijkheden; groei door naar allround medewerker- Opleidingsmogelijkheden: Autocad, VCA, en diverse andere certificaten.- Werklocatie zit vlak langs de snelweg en is met de auto goed te bereiken vanuit: Waalwijk, Oosterhout, Rijen, Dongen, Den-Bosch, Tilburg en Gorinchem

Wij zoeken iemand die

 • Ervaring heeft met het werken in een productieomgeving, of technisch aangelegd is- Woonachtig is in de omgeving van Waalwijk; Den-Bosch, Gorinchem of Tilburg- Weet van aanpakken, goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken!

Hier ga je werken

Een klein en gezellig familiebedrijf. Dat doordeweeks graag samen hard werkt om de week gezellig aan hun eigen bar in de personeelskantine af te sluiten.Het betreft een plaatbewerkingsbedrijf dat al jarenlang actief is in de isolatiebranche. Wegens aanhoudende groei zijn zij op zoek naar versterkingen voor vast.Om dit kracht bij te zetten, kom je dan ook direct bij hun op contract! Ben jij een starter die graag met zijn/haar handen werkt en meer wilt leren?Of misschien ben jij al meer ervaren en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving en een super informele werksfeer.Ongeacht het antwoord, je bent hier welkom!

Interesse?

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Allround productiemedewerker dagdienst
Min. Salaris: 2000.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,000 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie