AdvertentieTechnisch Assemblage Medewerker, Veenendaal

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-18
ID #2179014981
Free
Technisch Assemblage Medewerker, Veenendaal
Netherlands, Utrecht, Veenendaal,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Als assemblagemedewerker werk je aan elektrische trekhulpen die van a tot z geassembleerd worden. Hierbij werk je volgens instructies en sluit je de elektra aan volgens een elektriciteitsschema. De functie van assemblagemedewerker is fulltime in dagdienst en het salaris ligt tussen de € 2400 en € 2800 bruto per maand. Wij bieden
 • De mogelijkheid om direct in dienst te komen bij onze opdrachtgever;
 • Een salaris tussen de € 2400 en € 2800 bruto per maand;
 • Een zelfstandige en veelzijdige fulltime functie;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden door cursussen of opleidingen;
 • Een informele en moderne organisatie die gericht is op de ontwikkeling van de medewerkers.
Functieomschrijving Je werkt als assemblagemedewerker op de afdeling waar elektrische trekhulpen gemaakt worden. Je zet ze in elkaar, monteert de onderdelen en sluit de elektra aan volgens een elektriciteitsschema. Ook controleer je de trekhulp op kwaliteit en als er foutjes zijn of de kwaliteit is niet goed dan geef je dit aan zodat het opgelost kan worden. Je werkt als assemblagemedewerker met diverse soorten gereedschap waarbij het handig is dat je er de kennis van hebt. De werkzaamheden kunnen per dag verschillen en dat maakt de functie van assemblagemedewerker zo flexibel. De werktijden zijn van uur tot uur.
Je werkplek Onze opdrachtgever in Veenendaal is een echt maakbedrijf. Ze hebben een elektrische trekhulp ontwikkelt die wordt gebruikt in diverse warehouses, vliegvelden, productie omgevingen en andere industrieën. Hierin wordt vooral gebruik gemaakt van slimme en duurzame oplossingen. Deze duurzaamheid vindt je terug op alle afdelingen binnen de organisatie. De sfeer is informeel en laagdrempelig.
Functie-eisen
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Technisch inzicht en kennis van gereedschap;
 • Je kunt elektriciteitsschema’s lezen;
 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.
van nes + plaisier Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Technisch assemblage medewerker

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie