AdvertentieServicemonteur E Woningbouw, 's-hertogenbosch

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2104811982
Free
Servicemonteur E Woningbouw, 's-hertogenbosch
Netherlands, Noord-Brabant, ´s-Hertogenbosch,
Gewijzigd April 6, 2024

Omschrijving

Functieomschrijving Als Elektromonteur hecht je waarde aan contact met een energiek team van 25+ collega's.

Daarnaast ben je graag zelfstandig aan het werk bent en richt je je op diverse nieuwbouw projecten en renovaties in de woningbouw.

Service staat hierbij uiteraard centraal! Klanten die stuk voor stuk meer dan tevreden zijn; dat is waar deze opdrachtgever voor staat! Je krijgt daarom alle ruimte om projecten naar tevredenheid af te ronden, dat is wat deze functie echt uniek maakt.

Ook krijg je in deze functie de mogelijkheid om in de voetstappen te treden van een ervaren Hoofd Elektromonteur. Jouw taken zijn onder andere: Installeren van diverse elektrotechnische installaties; Uitbreiden van elektrotechnische installaties; Elektrotechnische installaties aanpassen en indien nodig vervangen; Storingen opsporen door middel van diverse metingen; Ondersteunen van het team beheer & onderhoud.

Jouw profiel Je bent een sociale Elektrotechnische Monteur met ervaring binnen de Installatietechniek en kan jezelf dan ook een echte vakspecialist noemen.

Daarnaast heb je de ambitie om door te groeien en durf je ook initiatief te tonen.

Je beschikt over de volgende competenties: Je hebt ervaring met het installeren van elektrotechnische installaties; Je hebt een opleiding elektrotechniek op mbo niveau 2 of 3 afgerond; Je volgt de veiligheidsvoorschriften, wet en regelgeving; Je bent service en oplossingsgericht; Je bent sociaal en hebt een goed gevoel voor humor waarmee jij klantbinding kunt creëren; Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift; Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Aanbod Als Elektromonteur in de woningbouw mag je van deze opdrachtgever een mooi aanbod aan diverse projecten verwachten.

Daarnaast kun je rekenen op het volgende: Een afwisselende en uitdagende functie; Salaris tussen de €3.000,- en €3.800,- bruto per maand;25 vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v.

een fulltime werkweek; Bedrijfsbus voorzien van gereedschap, een i Pad en telefoon; Doorgroeimogelijkheden naar diverse functies afhankelijk van jouw wensen; Gezellige collega’s en een personeelsvereniging met leuke uitjes; Een werkgever die je gewaardeerd en ontwikkeling erg belangrijk vind; Veel en leuk contact met klanten.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Servicemonteur e woningbouw

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie