AdvertentieDatamonteur Defensie, 's-hertogenbosch

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2206019239
Free
Datamonteur Defensie, 's-hertogenbosch
Netherlands, Noord-Brabant, ´s-Hertogenbosch,
Gewijzigd June 25, 2024

Omschrijving

Werk jij graag op prachtige werklocaties van Defensieals Monteur Datanetwerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, zowel met als zonder ervaring! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en optimaliseren van netwerkinfrastructuren.

Zie hier wat verder onder jouw functie valt: Het trekken en afwerken van UTP-bekabeling; Het brandveilig maken van kabeldoorgangen; Het plaatsen van data/patchkasten en het bekabelen ervan; Het verwijderen van oude UTP-bekabeling en het installeren van nieuwe UTP- en eventuele glasvezelbekabeling; Het bijwerken van plattegronden door aansluitingen in te tekenen.

Naast dat we jou in een gedreven en dynamische omgeving laten werken, hebben we nog veel meer te bieden:: Een goed salaris van € 2.756,88 tot € 3.467,78 bruto per maand (inschaling op basis van ervaring);: De kans om te werken op bijzondere defensielocaties;: Een auto van de zaak zodat je naar alle locaties kunt;: Een tijdelijk dienstverband met snel uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd na goed presteren;: Toegang tot een breed scala aan (BBL) opleidingen en cursussen op kosten van Technicum;: Een warm welkom met een inwerktraject zodat je niet voor verrassingen komt te staan;: Onze opdrachtgever is een organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden.

Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt en zie jij jezelf al werken in deze veelzijdige functie? Solliciteer dan op deze pagina via de sollicitatiebutton of stuur je CV naar.

Heb je vragen? Dan kun je deze via de mail stellen of bel/app naar 06-51058656.

Bij het werken op Defensie-locaties is het vereist om een Verklaring Omtrent het Gedrag (volgens de Defensie-norm) te kunnen overleggen.

Naast een VOG verwachten wij het volgende van je: Je hebt een (V)MBO werk- en denkniveau; Je bent in het bezit van een ESD-, asbest- en VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen; Je hebt minstens 1 jaar recente ervaring in het aanleggen van bekabelingssystemen en/of infrastructuren in gebouwen; Je bent bereid om op hoogte, in kruipruimtes en in kelders te werken; Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar minimaal 36 uur per week.

Verder ben je flexibel en bereid om door heel Nederland te reizen voor verschillende defensielocaties.

Het kan ook voorkomen dat je met het team op locatie verblijft, wat uiteraard volledig wordt vergoed.

Het maakt voor deze functie dus helemaal niet uit of je bijvoorbeeld uit de regio van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag of Groningen komt.

Bij ons vind je een inspirerend en hecht team van ongeveer 30 toegewijde collega's, verdeeld over twee teams, elk geleid door een ervaren voorman.

Je werkt in een klein team van drie collega's, waarbij een meewerkend voorman het voortouw neemt.

Ons team kenmerkt zich door diversiteit, met een mix van ervaren seniors en enthousiaste juniors die klaarstaan om hun talenten te ontwikkelen en hun passie voor het vak te verkennen.

Men werkt gedisciplineerd als team en heeft geen moeite met de hiërarchie die op de locaties voelbaar is.

Samen de schouders eronder zetten en aan het einde van de werkzaamheden de voldoening voelen dat er weer een klus is geklaard!Al meer dan 30 jaar zoekt, vindt, begeleidt, traint en leidt Technicum de beste technisch vakspecialisten op voor diverse technische topbedrijven.

Als technisch werkgever onderscheiden we ons door onze zorg voor onze vakmensen, en die zorg gaat ver.

We hechten waarde aan goed werkgeverschap, wat zich uit in een leven lang leren, veilig en gezond werken, het verstrekken van de beste gereedschappen, duurzaam werken en het bieden van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

We ontzorgen bedrijven volledig en dragen zelf zorg voor de toekomst van Technisch Nederland.

Met vestigingen in onder andere Eindhoven, Tilburg, Arnhem, Amersfoort, Leeuwarden, Zwolle en Rotterdam zijn we altijd bij jou in de buurt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Datamonteur defensie

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie