AdvertentieRotterdam - Installatiemonteur Co, Rotterdam

Laatste update 2024-05-24
Vervalt 2024-06-24
ID #2146658470
3,500 €
Rotterdam - Installatiemonteur Co, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Hé cv-monteur, ben je in het bezit van een CO-erkenning en wil je fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff!Hoe we dat doen? Wij doen het net ff anders!
Heb je ervaring met het veilig werken aan cv-installaties? Ga dan aan de slag in regio Rotterdam als installatiemonteur. Als cv-monteur ben je verantwoordelijk voor zowel de installatie, het onderhoud en de reparatie van diverse radiatoren en ketels bij particulieren of zakelijke klanten. Het is maar net waar je zelf de meeste energie van krijgt! In deze functie is het belangrijk dat je vakbekwaam bent om werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties uit te voeren en je in het bezit bent van een Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning). Heb je deze erkenning niet, maar sta je wel open om dit te behalen? Geen zorgen, via Nett Staff regelen we het voor je.
Nett Staff biedt je net ff wat meer. Denk dan bijvoorbeeld aan een jaarlijkse bonus en aan een vakantiehuis waar jij, je vrienden en familie ook gebruik van mogen maken. Daarnaast bieden wij het volgende:

- Als cv-installatiemonteur verdien je tussen de €2500 en €3500 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
- Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd.
- Een auto of bus van de zaak of kilometervergoeding;
- Een tankpas waar je privé mee rijdt;
- Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur;
- Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio;
- Relaxen in ons Nett Staff vakantiehuis, hoe leuk is dat!;
- Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging voor een biertje op vrijdagmiddag!

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste!
Daarnaast vragen we van je:

- Een diploma werktuigbouwkunde;
- Je bent in het bezit van een CO-erkenning. Ben je niet in het bezit van deze erkenning, maar sta je open om deze erkenning te halen? Reageer dan zeker op deze vacature, want dan kijken we naar de mogelijkheden;
- Stage –en/of werkervaring als loodgieter of cv monteur;
- Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Nett Staff biedt net ff dat beetje meer. Dat zie je niet alleen terug in jouw salaris, maar ook in de betrokkenheid die Nett Staff als werkgever voor jou heeft. Je kan altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze collega’s en staan, net als bij een familiebedrijf, altijd voor elkaar klaar. Nett Staff groeit hard en heeft als visie om de beste werkgever te zijn.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je graag deel uitmaken van de Nett Staff familie? Dan nodigen we je graag uit voor een bak koffie en een goed gesprek. Solliciteer meteen en we bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Rotterdam - installatiemonteur co

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,500 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie