AdvertentieAccount Support Medewerker | Tot €3.5000,- P/m!, Rotterdam

Laatste update 2023-12-05
Vervalt 2024-01-05
ID #1916989956
3,500 €
Account Support Medewerker | Tot €3.5000,- P/m!, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd November 9, 2023

Omschrijving

Wil jij een onmisbare rol spelen bij Verstegen Spices & Sauces? De kracht ligt in kwaliteit, innovatie, service en de beste begeleiding in het verkooptraject! En dat is waar jouw talent schittert!

Dit ga je doen

Als onze nieuwe Account Support medewerker heb jij een belangrijke rol, zowel intern als extern. Je ademt klantgerichtheid en weet precies hoe je de juiste informatie en begeleiding kunt bieden. Door jouw persoonlijke touch maak je een emotionele indruk op onze klanten en verbind je hun behoeften met onze organisatie. Het draait allemaal om het behalen van duurzame groei en succes voor iedereen - en dat is een uitdaging die jij aan wil gaan!

Je bent de verbindende schakel tussen klanten en onze organisatie, en je zorgt ervoor dat ze de juiste informatie krijgt. Maar het gaat verder dan dat. Het draait om het realiseren van winstgevende groei voor iedereen, en dat is pas echt een uitdaging. Wat zijn o.a. je taken?

 • Als Account Support medewerker ben je de spin-in-het-web tussen verschillende afdelingen, waarbij de klant altijd centraal staat. Jij begeleidt klantprocessen, offertes, leveringen en interne ontwikkelingen. Je weet hoe je diverse belangen moeten afwegen en begrijpen wat de impact van je beslissing is. Klachten zijn voor jou geen probleem, maar kansen om te verbeteren. Jouw positieve houding werkt aanstekelijk en je weet anderen te krachtig en te enthousiasmeren
 • Jij geeft de klanten van Verstegen Spices & Sauces een unieke ervaring. Jouw inbreng is cruciaal om het proces soepel te laten verlopen en naadloos aan te sluiten op de behoeften van de klant
 • Met je hands-on mentaliteit ben je bekend om je verbeterinitiatieven. Je zorgt ervoor dat de processen verlopen en dat je snel je interne en externe netwerk op orde hebt. Je denkt niet één stap vooruit, maar drie stappen vooruit, waardoor je niet alleen problemen oplost, maar ze ook in de toekomst voorkomt. Je bent verstelbare en weet altijd de roest te bewaren
 • Daarnaast vervul je een overlegde rol richting Sales op basis van uitgebreide analyses. Je bent ook de vraagbaak voor processen en verrassende zaken

Dit krijg je

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.• Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de €2.400,00 (starter) en €3.500,00 (ruime relevante ervaring). We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness met korting en korting op het assortiment van Verstegen.• Respect voor je privéleven en begrip voor je thuissituatie horen daar ook bij. De balans moet er zijn. Daarom werken we met flexibele werktijden en na een inwerkperiode is het mogelijk om thuis te werken – maximaal 2 dagen want ook het teamgevoel is belangrijk. Wat past bij jou?

Herken jij in het onderstaande profiel?

 • Een MBO+ werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring.• Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol als verkoop binnendienst is ideaal. Ervaring in de voedingsmiddelen industrie en projectmanagement is een pré. Een starter is ook welkom.• Beheersing van het gangbare Microsoft Office pakket met affiniteit voor Excel combineer je met ervaring op het gebied van ERP- en CRM systemen.• Vloeiend spreken/schrijven van Nederlands en je redt je prima met de Engelse taal.• Je kunt laten zien dat je nauwkeurig werkt, stressbestendig bent en de rust kan bewaren. Jouw timemanagement is altijd op orde!• Je hebt hart voor onze business en onze klant.• Je bent sociaal, spontaan en communicatief sterk en je zoekt makkelijk de samenwerking op.• Je beschikt over zelf kritisch vermogen en neemt initiatief waarbij je continu op zoek gaat naar wat er beter kan; op persoonlijk vlak, de klantrelatie en in teamverband. Feedback geven en ontvangen wordt hierbij van nature toegepast.• Je denkt en doet mee – assertief, gedreven, creatief en met humor!

Hier ga je werken

Wij als inhouse recruiters van Verstegen doen alle werving en selectie voor Verstegen. Wij proberen onze kandidaten te helpen aan een baan die perfect bij ze past en wij willen ervoor zorgen dat zij op een plek terechtkomen waar zij zich fijn voelen. Verstegen is een heel mooi groot bedrijf met een erg fijne werksfeer. Ben jij op zoek naar een baan en lijkt het je gaaf om bij Verstegen aan de slag te gaan? Dan zit je bij ons goed!

Verstegen is een specialist in de productie van diverse kruiden en sauzen, welke zij echt vanuit de grondstof maken. Door middel van uitgebreide productieprocessen worden deze in het magazijn vervaardigd tot diverse eindproducten. Producten welke bijna iedere dag wel in de keuken van eenieder worden gebruikt en te vinden zijn in het schap van de supermarkt. Verstegen is o.a. gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam. Binnen het bedrijf werken honderden medewerkers verdeeld over de diverse afdelingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf en hierin proberen zij zich continu te ontwikkelen.

Verstegen is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel.Wil je meer informatie over Verstegen? Klik dan op het logo hiernaast!

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ben jij dé Account Support medewerker met ervaring die wij zoeken? Wij komen graag in contact met je. Solliciteren kan via de sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een motivatiebrief toe zodat wij direct aan de slag kunnen voor jou.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via en/of

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Account support medewerker | tot €3.5000,- p/m!
Min. Salaris: 2400.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,500 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie