AdvertentieEerste Installatiemonteur Rotterdam, Rotterdam

Laatste update 2024-05-24
Vervalt 2024-06-24
ID #2146658484
3,000 €
Eerste Installatiemonteur Rotterdam, Rotterdam
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Hé installatiemonteur, wil jij fluitend naar het werk? Dat kan bij Nett Staff!
Hoe we dat doen? Wij doen het net ff anders!
Als eerste installatiemonteur start je namelijk binnen één van onze projecten in de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je voert werkzaamheden zelfstandig vanaf tekening uit en kan waar nodig leiding geven aan een groep hulp- of tweede monteurs. In overleg met de chef monteur mag je aanpassingen maken aan de tekening. Je kan ook worden ingezet voor het oplossen van storingen aan een werktuigbouwkundige installatie.
Nett Staff biedt je net ff wat meer. Denk dan bijvoorbeeld aan een jaarlijkse bonus en aan een vakantiehuis waar jij, je vrienden en familie ook gebruik van mogen maken. Daarnaast bieden wij het volgende:

- Als eerste installatiemonteur verdien je tussen de €2450 en €3000 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker het jaar afsluiten!; Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio Rotterdam zoals: Kuijpers, Spindler en Giesbers; Relaxen in ons Nett Staff vakantiehuis; Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging voor een biertje op vrijdagmiddag!

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in je werk, dat vinden wij bij Nett Staff het allerbelangrijkste!
Daarnaast vragen we van je:

- Een diploma werktuigbouwkunde. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring als loodgieter of cv monteur;
- Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
- Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
Kan je nog niet bij alles een vinkje zetten? Kijk dan voor de functie van tweede installatiemonteur bij Nett Staff.

Nett Staff biedt net ff dat beetje meer. Dat zie je niet alleen terug in jouw salaris, maar ook in de betrokkenheid die Nett Staff als werkgever voor jou heeft. Je kan altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze collega's en staan, net als bij een familiebedrijf, altijd voor elkaar klaar. Nett Staff groeit hard en heeft als visie om de beste werkgever te zijn.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? We verwelkomen je graag bij de Nett Staff familie! We nodigen je graag uit voor een bak koffie en een goed gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Solliciteer direct en we bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Eerste installatiemonteur rotterdam

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,000 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie