AdvertentieTweede Elektromonteur Limburg, Roermond

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2146658476
2,900 €
Tweede Elektromonteur Limburg, Roermond
Netherlands, Limburg, Roermond,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Hé elektromonteur, wil jij fluitend naar het werk in Limburg? Dat kan bij Nett Staff!
Als tweede elektromonteur start je namelijk binnen één van onze projecten binnen de nieuwbouw, utiliteit of renovatie. Je werkt vanaf tekening en weet hoe je moet werken aan onderdelen die onder spanning staan. Je werkt veilig en volgens de norm. Ook werk je nauwkeurig aan het afmonteren van wandcontactdozen en schakelaars. Jij zorgt dat het werkt!
Nett Staff biedt je net ff wat meer. Zo hebben we een vakantiehuis waar je met familie en vrienden gebruik van mag maken. Ook keren wij een jaarlijkse bonus uit. Daarnaast bieden wij je het volgende:

- Als tweede elektromonteur verdien je tussen de €2400 en €2900 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring; Hard werken wordt beloond, want: per gewerkt uur spaar je €0,25 bij Nett Staff. Dit kan jaarlijks oplopen tot €1000 euro. Jouw bonus wordt het einde van het jaar uitgekeerd. Dat is ff lekker!; Een auto van de zaak of kilometervergoeding; Een tankpas waar je privé mee rijdt; Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen; Het juiste gereedschap en een gereedschapsvergoeding van €0,18 cent netto per uur; Werken voor toonaangevende bedrijven in de regio Zwolle, zoals: Probis, Brusche en Hulstflier: Vakantie vieren? Dat kan als collega in ons Nett Staff vakantiehuis in Friesland; Je accu na het werk weer even opladen? Je bent altijd welkom op de vestiging in Zwolle voor een borrel op vrijdagmiddag!

Jij geeft net ff dat beetje extra. Zin hebben in het elektrowerk, dat vinden wij bij Nett Staff het belangrijkste!
Daarnaast vragen we van je:

- Een diploma richting de elektrotechniek. Heb je geen diploma, maar wel werkervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren; Stage –en /of werkervaring in de techniek;
- Een VCA certificaat. Heb je deze niet? Laat het ons dan weten, dan regelen we dit voor je;
- Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Nett Staff biedt net ff dat beetje meer. Dat zie je niet alleen terug in jouw salaris, maar ook in de betrokkenheid die Nett Staff als werkgever voor jou heeft. Je kan altijd terecht bij jouw vaste contactpersoon. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze collega's en staan, net als bij een familiebedrijf, altijd voor elkaar klaar. Nett Staff groeit hard en heeft als visie om de beste werkgever te zijn.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je solliciteren? We verwelkomen je graag bij de Nett Staff familie! We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Solliciteer nu en we bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Tweede elektromonteur limburg

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,900 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie