AdvertentieProductie Montage, Nuenen

Laatste update 2023-11-29
Vervalt 2023-11-28
ID #1915827411
2,400 €
Productie Montage, Nuenen
Netherlands, Noord-Brabant, Nuenen,
Gewijzigd November 8, 2023

Omschrijving

Jouw passie is hout, hout en nog eens hout! Jij houdt van hout! Je haalt voldoening uit je werk en hebt graag de verantwoordelijkheid over 'jouw' eigen machine? Heb je ervaring met houtbewerkingsmachines en wil je aan de slag binnen een leuk bedrijf?

Dit ga je doen

Een machinaal houtbewerker is iemand die hout en plaatmaterialen bewerkt om ze geschikt te maken voor bijvoorbeeld kozijnen, trappen, meubels en vloeren. Machinaal houtbewerkers gebruiken hiervoor verschillende houtbewerkingsmachines, waarmee ze het materialen schuren, zagen, en vormgeven. Maar steeds vaker gebeurt dit ook door een computergestuurde machine.

Als machinaal houtbewerker bewerk je hout en plaatmateriaal dat bedoeld is voor de timmerindustrie of voor de meubelindustrie. Dat doe je met houtbewerkingsmachines, met zagen en met vlakbanken.

Bij dit bedrijf ben je als machinebediener van een vierzijdige schaafmachine verantwoordelijk voor het verwerken van diverse klantorders. Daarnaast houd je je o.a. bezig met:

 • Controleren van de onderdelen
 • Je stelt en bedient de geavanceerde vierzijdige schaafmachines
 • Je zorgt voor een kwalitatief goed product
 • Kwaliteit en kwantiteit bewaken

Bij de CNC-machine haal je de tekeningen in het systeem op. Je stelt de machine in past evt. je de tools aan. Het hout wordt handmatig in de machines gelegd, de rest gebeurt machinaal.

Je staat meestal met zijn tweeën bij een machine.

Je werkdagen zijn overdag van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 16u30 en op vrijdag 7u30 tot 15u30.

Dit krijg je

 • Een interessante baan bij een mooi bedrijf waar men aandacht heeft voor medewerkers!

Een schone werkomgeving met een hele fijne werksfeer waar het de hele dag lekker naar hout ruikt! De voertaal is Nederlands.

Daarnaast mag je het volgende verwachten

 • Een bruto maandsalaris van €2.200 - €2.400
 • Reiskostenvergoeding
 • Overwerktoeslag
 • Een Fulltime baan met Uitzicht op vast

Dit ben je

Om succes te boeken in deze functie, helpt het natuurlijk dat je fysiek in orde bent en je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

Verder vragen wij het volgende

 • Je beschikt over een VMBO diploma en/ of je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent flexibel, weet je van aanpakken en kunt in teamverband werken
 • Kwaliteit is vanzelfsprekend voor je en je kunt accuraat werken

Hier ga je werken

Dit familiebedrijf bevindt zich in Nuenen en levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is deze houthandel de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux.

Deze voorraadpositie maakt snelle levering aan de houthandel en houtverwerkende industrie mogelijk. Met het op voorraad houden van alle denkbare maatvoeringen en houtkwaliteiten profiteert een toenemend aantal relaties van de logistieke voordelen die dit bedrijf te bieden heeft.

De krachtige combinatie van volumehandel, voorraadbeheer en maatwerkproductie - bestaande uit alle specialistische houtbewerkingen - maakt van dit bedrijf een totaalleverancier in vurenhout.

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van dit bedrijf. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt dit bedrijf met ruim 150 loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.

Dit familiebedrijf maakt deel uit van een groep bedrijven, met een hoofdvestiging in Eindhoven. Dat betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en dat kenmerkt zich door haar informele karakter en korte behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:• Production• Cleanroom Solutions• Projects (ontwikkeling)• Logistics ServicesBij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen.Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.Dagelijks worden onze medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Machinaal Houtbewerker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij erop gebrand om deze functie te gaan bekleden? Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op !

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Productie montage
Min. Salaris: 2200.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,400 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie