AdvertentieFec Analist., Naarden

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2210919242
Free
Fec Analist., Naarden
Netherlands, Noord-Holland, Naarden,
Gewijzigd June 28, 2024

Omschrijving

Heb jij altijd al wat goeds willen doen en houd je ervan om die ene speld in die hooiberg te vinden? Ga dan aan de slag als FEC Analist en draag bij aan het voorkomen van criminele activiteiten! Jouw rol Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Behandelen van dossiers van particuliere klanten; Onderzoek uitvoeren naar mogelijke dubieuze omstandigheden, zoals; integriteitsrisico’s of opvallende transacties; Adviesrapport opstellen naar aanleiding van eerder uitgevoerd onderzoek; Contact opnemen met klanten voor de benodigde informatie.

Jouw profiel Minimaal afgeronde hbo-opleiding; Tussen de 32 en 36 uur per week beschikbaar; Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie, zoals CDD Analist; Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.

In deze baan vind je: Specialisme & Diepgang & Invloed & Structuur & Zekerheid & Zelfstandigheid Wat we bieden Marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek; Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of een contract voor onbepaalde tijd.

Wij, AP Support, werken namelijk op lange termijn met onze opdrachtgevers samen en zo ook met onze medewerkers; Reiskostenvergoeding afhankelijk van jouw wensen (auto, ov of km-vergoeding); Een accountmanager die er samen met jou voor zorgt dat jij niet stil komt te staan in jouw ontwikkeling.

Hij of zij kijkt samen met jou naar het heden en de toekomst zodat jij de stappen kan maken die je zou willen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Fec analist.

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie